Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кой спретна интригата с Кристиан Костов и Крим и забраната за участие? Руски медии, услужливо обгрижени от местните им проксита.

Идеята бе да се настроят българите срещу Украйна и да намерят компания на своето отсъствие от Киев заради Крим. Класическа хибридка.

Това за руските медии и хибридните операции не е новост. Чудя се докога ще се търпи този обслужващ персонал у нас?

Гледам Нова тв, БТВ - изобщо големи и сериозни медии, а не направили елементарното - да разчепкат източниците и интригата. И знате ли защо не го правят - след като е елемнтарна работа - два клика на бутона на мишката? Защото не е политически коректно да казваш на българската аудитория, че в деня, в който Борисов говори с Путин, руските медии, близки до Кремъл, спретват интриги срещу българския участник в "Евровизия"? И ги е страх, страх.

Миг след като украинците получиха право на безвизото пътуване в ЕС, в Москва започнаха да бомбардират населението с новини колко зле бил животът в ЕС.

Не съм най-големият фен на "Евровизия" - много соц има в този конкурс. Но това момче правилно се насочи към родината си, защото в Москва винаги щеше да бъде втори, както стана на състезанието Х фактор, и да няма равен шанс. Затова не го корете - така се е случило - родителите му са там, работят, родил се е. Мисля, че бяха там и по мое време. Работата винаги е била определяща.

Гледайте и се радвайте, че е кадърно момче.

И утре, ако случайно спечели или се класира напред, не очаквайте добра дума за него - в прокремълските медии в Русия и у нас.

Коментарът е от профила на Илиян Василев във Фейсбук. Заглавието е на редакцията.

 

 

Коментари

 's picture

Бобо

Русофилистика Иво Ганев

Абсолютно е прав Василев , същотото бе с и новината за Ер Доган и посещението му за трети март , но разни зомбита като наш Ивчо газ пикаят когато им хванат спатиите , а колкото до Бай ни Х...й вече и децата е ясно , че и той е скрита руска лимонка , от всичките му действия това личи ясно .
 's picture

Милен

Деца...

Викаш станаха ти ясни нещата още откакто нашият филиал на Уикилийкс пусна историята с агент Буда, нали?
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

КАК КОЙ БЕ, ИЛИЯНЧО..

Поне Клуб z да бе прочмел, преди да пишеш.. УКРАИНЕЦ, Илиянчо.. УКРАИНЕЦ я спретна: " Затова, че и Кристиан Костов е пял в Крим след анексирането му от Русия, първи обяви влогърът от Украйна Анатолий Шарий. Той пусна видеото с Кристиан и попита какво ще направят сега хората от Службата за сигурност на Украйна (СБУ)."

Като че в Украйна и в

Като че в Украйна и в България да няма нито един кремълофил?!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.