Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Леми Килмистър, легендарният фронтмен на Motörhead, участваше и в пауър триото The Head Cat (сега Headcat). Ако някой не е запознат, там свиреше китара и пееше благо буги-вуги... 

Ако случайно не сте попадали на тази разкошна банда, сипете си едно и непременно чуйте това:

Сега обаче групата, чиято емблема недвусмислено наподобява бутилка "Джак", реши да продължи напред и намери негов заместник. Това е Дейвид Винсънт, който беше част от Morbid Angel, пише zrock.bg. Винсънт ще поеме също баса и вокалите в Headcat.

„След успеха на шоуто на Headcat миналия декември в Берлин, двамата оцелели членове на групата – Слим Джим Фантъм и Дани Б. Харви – решиха да продължат с групата, която основаха с Леми Килмистър преди седемнайсет години“, написа бандата във фейсбук.

Headcat имат три планирани участия в САЩ и редица европейски концерти в края на лятото, а датите ще бъдат обявени скоро.

А що се отнася до Morbid Angel - помните ли ги?

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.