Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Появи се професионално видео от последния концерт на "Моторхед" в Испания, съобщава zrock.bg. Бандата направи последното си шоу в Испания на 17 юли 2015 година във Вивейро на Resurrection Fest 2015.

Пълния сет от 13 песни, изпълнени от Леми Килмистър, Фил Кембъл и Мики Дий, можете да видите по-долу:

We Are Motörhead

Damage Case

Stay Clean

Metropolis

Over The Top (плюс китарно соло)

The Chase Is Better Than The Catch

Rock It

Lost Woman Blues

Doctor Rock (със соло на барабани)

Just 'Cos You Got The Power

Going To Brazil

Ace Of Spades

Overkill

Записът е над 68 мин. Сипете си "Джак" и му се насладете...

Последните заснети концерти на бандата се състояха на 20 и 21 ноември миналата година в Мюнхен, Германия. UDR Records взе решение да ги запише, а това се оказаха последните лайв участия на Motörhead.

Фронтменът Йън „Леми” Килмистър почина на 28 декември 2015 година – четири дни след 70-ия си рожден ден. Лайв албумът „Clean Your Clock” излиза на 27 май.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.