Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Интересна реч. В резюме: (обръщението към нацията на президента Румен Радев от днес - б.р.):

- Не става дума за уседналост, а за чужда намеса. Трябва да се противопоставим на намесата на Русия в политическия ни живот и да възобновим комисията за разследване на недопустими форми на руско влияние в България.

- Българите трябва да се връщат свободно в страната си. Ясно послание: единственият период в българската история, в който това не беше възможно, беше между 1944 и 1989 г. Не бива никога да допускаме подобна окупация. 

- Необходими са незабавни действия срещу шоковото вдигане на цените от страна на независимия регулатор. Явно става дума за газа, тоест българското правителство ще реагира веднага в отговор на поетите принципни ангажименти от страна на "Газпром" под натиска на Европейската комисия.

Добри насоки за работа.

 

* Коментарът на Юлиан Попов е от профила му във фейсбук. Заглавието и подзаглавието са на редакцията.

Коментари

Злой Путин's picture
Злой Путин
Злой Путин

А кой, извинете, е Юлиан Попов?

Че вече трудно следвам претенциите за "експертиза" и "остроумие" на списващите тук гюрота.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.