Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Исполинът на българската лява демократична мисъл Иво Христов, вече в качеството си на Началник до Тялото - най-добре оцени подкрепата на "врякащите" отдясно, които избраха Радев за президент.

Можете да спорите с мен до припадане - но със скучната и предсказуема Цачева никога нямаше да стигнем до такова дъно.
За "успокоение" думите на Рейгън you ain't seen nothing yet - нищо не сте видели още. 

И тук е огромната грешка на Борисов, че не издигна Плевнелиев.

Сега ще управлява в сандвич - отгоре Радев, отдолу патрЕоти и левица, а сметката ще плаща ГЕРБ. Защо му трябваше да приема ангажимент към руснаците да махне Плевнелиев, Митов и Ненчев?

Радев тепърва ще проявява чудеса от активност - той е командир, алфа лидер - мирно няма да седи. Всичко опира да качеството на преценката му и способността да се учи от грешките си. 

Вероятно разчита на това, че никой няма да посмее да го свали при вариант да бъде заместен от Йотова.

Но със сигурност даде козове за ограничаване на пълномощията и премахване на служебните правителства. Какво пък - ако редовно правителство прави избори, всичките му зулуми ще се отразят в резултатите на изборите. Ако приемем, че равнището на манипулации и фалшификации остава константна величина, разликата е в равнището на /без/отговорност.

----

* Коментарът е от страницита във фейсбук на автора.

Коментари

 's picture

Радев

А бе, Саше, ако Кратуната

А бе, Саше, ако Кратуната беше издигнал Чехъла, резултатите щяха да са още по-комични
Злой Путин's picture
Злой Путин
Злой Путин

С третия кабинет на мутрата

стигнахме дъното. А това изобилие на бъртвежи за "Москва" са жалки платени опити да се замажат очи за кражбите на Борисов.
 's picture

Бобо

Русофилистика

Мазньо вземи погледай Царград тв и тогава ми говори за брътвежите от Москва , лайното с бакембардите съветник на президентчето се изявява там като класически национален предател , барабар с цяла червена сюрия Галъпчии и еничари , а третия кабинет на Винетуто му го сервира по заръка на Москва любимата ти Курнелия , горката селска пръчка направи чудеса последната седмица да загуби изборите .

.

чиба при путин бе!

Човек може да си помисли,

че герб и "началника" и са чисти и неопетнени, само Радев, патриотите и не знам си кой още им пречи... Много забавно.

Илияне,

Докато не докажеш това свое неявно твърдение "Борисов не трябваше да поема ангажимент пред руснаците да махне Плевнелиев", че ББ е поел АНГАЖИМЕНТ, за мен ще бъдеш Сашо 11. Това твърдение ще стои в паметта ми не като упрек към ББ, а като съмнение за твоята ХИБРИДНОСТ. Хибридността, която се чете в позициите ти, и липсата на такива, за вертикалния газов коридор и хъба, в дирижирането на разбиването на дясното, в участието ти в акцията около регионалната "натовска" флотилия и в още доста подобни.

Флотилията и хибридността...

Три линка, които рамкират темата: https://www.24chasa.bg/novini/article/5581647 http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/ognyan-minchev-turtsiya-ima-ambitsii-za-hegemoniya-varhu-nashiya-region-rusiya-na-kvadrat-75799 http://clubz.bg/41060-atlantizmyt_na_borisov_%E2%80%93_tynyk_che_chak_prozrachen Към последния линк дублирам един мой коментар: "Историята на един комплот: "България, Румъния, Турция и Украйна да създадат общ боен флот в Черно море, който да неутрализира Русия." /15.06.2016 22:00 24 часа/ Запомнете Украйна. Тя не е член на НАТО и е в студен военен конфликт с Русия. Военна активност с Украйна не може да бъде активност на НАТО и е вземане на страна в конфликта Украйна-Русия. На следващия ден сутринта журналисти нападат ББ за разяснения. ББ говори точно срещу идеята за общи военни активности с Украйна. НО ТОВА ГО НЯМА ЯВНО ЗАПИСАНО в медийните публикации: "Борисов: Искам в Черно море платноходи и яхти, а не фрегати" /16.06.2016 11:06 24 часа/, "Борисов, Турция, Русия и една флотилия в Черно море (ПЪЛЕН ТЕКСТ)". Медийният балон е раздут, провокацията Украйна изчезва от писаниците. Чак след това Плевнелиев, Борисов и Ненчев дават обща пресконференция, а журналистите допълнително надуват балона за отношението на ББ към, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, НАТО, а не към военно сътрудничество с Украйна. В този си вид медийната партенка емигрира зад граница: "Bulgaria says will not join any NATO Black Sea fleet after Russian warning" /Thu Jun 16, 2016 9:15am, Reuters/. А след това ни я внасят като истина от първа инстанция: "Ройтерс: България се поддаде на руския натиск" /17 юни 2016 в 15:40, Офнюз/ - "Като поддаване на руския натиск определя Ройтерс думите на министър-председателя Бойко Борисов, че България не трябва да се присъединява към военна флотилия в Черно море заедно с Румъния и Турция." - Обърнете внимание отново на ОТСЪСТВИЕТО НА Украйна! Писанието на Василев горе влиза в челен сблъсък с посочените факти и става един от множеството пасквили по темата."

Сашо-11 и газовите мрежи:

http://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/-s-hab-ili-bez-hab-liberalizatsiyata-na-gazoviya-pazar-u-nas-predstoi-81257 Коментарите ми под материала са подписани с ":)".

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.