Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Социализмът не ми е отнел нищо, била съм твърде малка, за да помня".

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред бТВ. За пореден път тя заяви, че думите й, че демокрацията ни е отнела много са били изопачени.

Тя каза, че не съжалява за комунизма, но цени хора, които тогава са строили България. Според Нинова при социализма е имало "индустрия, достъпно здравеопазване, безопасност по домовете, инфраструктура и пътища".

Нинова коментира и заканата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че ще я съди.

"Ще го чакам в съда, той ще загуби това дело. Това е изопачено, използвах поговорка, която казва "Крадецът вика дръжте крадеца". Опитва се да мобилизира на твърдото ядро", каза Нинова.

Тя заяви, че образованието по региони трябва да се "върже" с икономиката, за да има кадри, на които българските фирми да осигуряват работни места. Нинова изтъкна, че увеличението на учителските заплати няма да реши проблемите. Лидерът на БСП призна, че й е било намеквано да получи подкуп, когато се е занимавала със закона за търговските вериги. Тя обаче заявила да не я занимават. Не била подала сигнал, защото не е било конкретно предложение в стил "ето ти тези пари да си промениш мнението".

Според Нинова Конституцията не трябва да се променя. Тя заяви, че Реджеп Ердоган се намесва във вътрешната политика на България, на което българската държава трябва да реагира дипломатично, но твърдо.

"Партия ДОСТ е абсолютно неприемлива. Тя е протурска партия. Това не можем да го допуснем", заяви Нинова.

Според нея останалите политици трябва да се обединят срещу това. Нинова заяви, че на сръбската граница се хващат три пъти повече бежанци, отколкото на турската. Тя обвини за това Борисов и ГЕРБ.

"Големият държавник е този, който може да разговаря и на Изток, и на Запад", каза Нинова.

И отново заяви, че санкциите срещу Русия трябва да паднат, като за това се чуват много гласове и в Европа.

Нинова заяви, че ако стане премиер, "всяка седмица ще се изправям на една такава трибунка, и ще казвам това направих, това не можах". Тя имала "десетина хиляди лева" има в банковата си сметка.

Коментари

Инспектор Стрезов's picture
Инспектор Стрезов
Инспектор Стрезов

И затова през 89-та

...държавата фалира.
 's picture

tania kostowa

Колко

й струва лифтинга, защото е светнала като тиган на месечина...

По-голяма глупост отдавна не бях чела!

Тази госпожа е била на 20 години през 1989, а се обявява за "малка", поради което "социализмът нищо не й взел"??? Я не на нас тия. Има хора с по десет години по-малки от нея, които много добре си спомнят какво им е взел и какво им е дал. Режим на тока, празни магазини, опашки и гробно мълчание за ЧЕРНОБИЛ. Цинична и отвратителна жена.
 's picture

Krasimir Kabakciev

Една жена на улицата каза ...

Комунокукунделите и комунокукунделниците окончателно са изперкали, за да направят такъв избор. За избор трябва интелект все пак ...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.