Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Близо година след първите пукнатини по куполи на Ларгото стъклата над античните руини отново са повредени. Две от извитите стъкла на конструкцията са напукани, забеляза екип на „Площад Славейков“. Проблемните зони се намират на два от куполите.

Комплексът „Антична Сердика“ бе открит през април 2016 година и само месец по-късно някои стъкла бяха за смяна. На официалната церемония министърът на културата тогава Вежди Рашидов обяви, че обектът е в 5-годишна гаранция и не след дълго се наложи „рекламация“. Напуканите модули бяха подменени. Но ето че година по-късно куполите отново дефектираха.

Втората пукнатина по стъклените куполи.

„Площад Славейков“ даде сигнал за повредата в Министерството на културата. Служебният министър Рашко Младенов ни информира, че до дни собствеността на обекта ще бъде прехвърлена на Столичната община. Очевидно на тях ще легне отговорността за поредния ремонт на стъклените куполи.

Разходка по площада в триъгълника на властта над комплекса разкри, че и други елементи не са в добро състояние. На места плочите от настилката вече са изпочупени и имат нужда от подмяна. Във видимо недобро състояние са и саксиите на акациите.

"Площад Славейков"

Коментари

 's picture

Бобо

Гарантирано от ГЕРБ

Това е всичката работа на Бай Х... , нещо което струва 100лв. държавата го плаща по две -200лв. на главния изпълнител , той от своя страна натиска реалния изпълнител да свърши работата за 50 лв. и стигаме до резултата показан на снимката , е вярно няКОЙ е станал по богат .....прибирайки 150 лв. .. Всички общественни поръчки завършват по този начин , с некачественна работа рушаща се след няма и година , а гнусното е че обществото е платило двойно за това .

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.