Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Църковен басист от САЩ внезапно установи, че последните 20 г. усилвателят му е бил изключен, съобщава религиозният сайт babylonbee.com. Джими Бернард се изявява в протестантската общност "Христови пътища" в гр. Савана, Джорджия.

Тъжното откритие дошло преди редовната неделна служба, докато "внимателно регулирал саунда", и искал да даде малко повече пънч... Тогава, както пише сайтът, нещо му се набило на око: и то не просто някоя джаджа да се е повредила или прекъснала - просто силовият кабел за тока, с който уредбата се включва в контакта, никога не е бил разпечатван и съответно ползван.

Той питал другите от бандата как така не са му казали, че не е включен. Те обаче му отвърнали, че мислели, че не се чува заради думкането на барабаниста.

"Сложих тук този усилвател през 1997 г. и никой не ми е казал, че е бил изключен през цялото това време", изумен е Бернард.

Той обаче се "заканва":

"Сега нашата църква ще разбере какво е изпускала през цялото време."

 Басовите трели на Джими за пръв път огласили сградата след десетилетия, но... пак никой не обърнал внимание, шегуват се от сайта.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.