Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Генерал Флин подаде оставка като съветник по националната сигурност на САЩ заради нерегламентирани и най-вече неоповестени контакти с отговорни руски политици и длъжностни лица. Негламентираните контакти, които отварят възможност за външни влияния - са забранени от американската конституция.

Питам се риторично колко български политици и длъжностни лица попадат под същата клауза?

Питам Корнелия Нинова като заместник-министър на Румен Овчаров участва ли в неоповестени контакти с руски длъжности лица по време на "договарянето" на промяната в договора за доставка на природен газ и договора за транзит с "Газпром" през 2006 година? Причинените щети на държавата и потребителите се изчисляват на над милиард долара.

Тъй като тя днес обещава да се бори с корупцията - предлагам лакмусов тест - да започне от себе си и от тогавашния си ментор - Овчаров. Ние вярваме на "слуховете", че съгласието на българската страна е получено само и изключително по идейни съображения.

Тази корупционна увертюра откри пътя към голямата корупционна схема на "енергийния шлем" - в която Корнелия Нинова има дейно участие.

Коментарът е от профила на Илиян Василев във фейсбук. Заглавието е на редакцията.

 

[[nid:50434]]

Коментари

 's picture

Бобо

Курни и съвест

Василев да чакаш отговор от Курнелия е като да чакаш от умрял писмо , русоробите нямат национално достойнство и съвест .....
Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

Сашко единайсет и морал...

Да коментираш сериозно смешния плач на бивш агент на държавна сигурност и дългогодишен служител на комунистическата партия в нейната "оранжева" издънка БЗНС за това колко са лоши бившите му началници издава безкрайна глупост. Робите на пребоядисаните фурнаджийски лопати нямат нито ум, нито гордост, единствено желание да демонстрират колко са против Русия.
Понякога наминаващ's picture
Понякога наминаващ
Понякога наминаващ

Въпросът е към Корнелия Нинова, а не към Русия:

"Питам Корнелия Нинова, като заместник-министър на Румен Овчаров, участва ли в неоповестени контакти с руски длъжности лица, по време на "договарянето" на промяната в договора за доставка на природен газ и договора за транзит с Газпром през 2006 година? " От сега е ясно, че ще остане без отговор.
 's picture

Бобо

Русоробчето

Матросов насра се бе пич , баси и енергията , тва Василев и Радан са ти като червено на бик , явно добре ви храни Прасето .....

.

чиба при путин бе!
 's picture

Ognian Deyanov

Дано им съсипе ...

Дано им съсипе партията.Другарката Курнелия нарушава основен цигански принцип и на БКП .Вътре може да се избиват , но нападнат ли някой от тях са железни.Сега се джавкат , изглежда миризмата на власт ще ги разцепи.
Васил ...'s picture
Васил ...
vatan06

Tръмп-четата у нас во главе с

Tръмп-четата у нас во главе с Главния идеолог гризнаха дръвцето и сега газ пикаят! Процесът ще се задълбочава, така че: Не ни трябва газов хъб и Белене! Край на енергийната криза!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.