Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща да победи съдебното решение, блокирало неговата забрана граждани на 7 предимно мюсюлмански страни да влизат в Щатите, съобщи БиБиСи.

Очаквано, Тръмп се нахвърли върху федералния съдия Джеймс Робарт, който определи забраната му като неконституционна. В моментаа авиолиниите и митниците приемат хора от тези държави.

"Мнението на този така наречен съдия, което е всъщност отнемане на правоприлагането в нашата държава, е нелепо и ще бъде победено", написа той в Туитър.

Според администрацията на президента изпълнителната заповед е за безопасността на САЩ.

Критиците на решението твърдят, че то е насочено към мюсюлмани, и че е несправедливо и вредно. Това са мнозинството американци, сочи изследване на CNN/ORC от днес.

Коментари

Джибри дизатор 's picture
Джибри дизатор 
Хибридизатор

Подобно на почти целокупния български народ

Тръмп слабо разбира ролята на разделението на властите.
 's picture

Mark Watson

това сме го виждали

Добрият защитава а лошите пречат. Тръмп е един слон в стъкларския магазин на демокрацията.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.