Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Доналд Тръмп изригна и срещу Австралия.

Новоизбраният президент на САЩ нападна в туитър споразумение, сключено при предшественика му Барак Обама, предвиждащо страната да приюти хиляди нелегални имигранти от Зеления континент.

"Можете ли да повярвате? Администрацията на Обама се е съгласила да приеме хиляди нелегални имигранти от Австралия. Защо? Ще проуча тази глупава сделка!", написа той.

 

В Австралия пристигат с лодки много имигранти най--вече от Индокитай, Индонезия, както и от бедните страни в Океания от рода на Папуа Нова Гвинея, Източен Тимор и други.

Откакто стана президент, Тръмп извади САЩ от Транстихоокеанското партньорство (ТТП), обяви, че ще построи стена по цялата граница с Мексико и забрани за определен период имиграцията в САЩ на граждани на 7 страни с преобладаващо мюсюлманско население.

Междувременно клетва положи новият държавен секретар Рекс Тилърсън. Очаква се той да бъде един от хората, които най-яростно ще защитават политиката на Тръмп. Кандидатурата му бе одобрена вчера от Сената.

"Този човек се ползва с уважение в цял свят. Сега обаче започва най-важното му пътешествие", каза Тръмп.

Още днес Тилърсън ще проведе първата си среща като държавен секретар. Той ще приеме германския външен министър Зигмар Габриел, за когото този пост също е нов. Той стана първи дипломат на Берлин едва миналата седмица.

Около кандидатурата на Тилърсън имаше редица спорове. Причина бе близкото му приятелство с руския президент Владимир Путин. Като изпълнителен директор на петролния гигант "Ексон Мобил" Тилърсън е сключвал сделки с Русия. Той е удостоен от Путин с Орден на дружбата.

Коментари

Абсолютно е прав! Нищо

Абсолютно е прав! Нищо невъзпитано не намирам да тръшне телефона на австралийския премиер в този случай!

Цлубз отново ЛЪЖЕ

Поредната медийна дъвка, основана на ЛЪЖА

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.