Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Шойгу Хурмедович Джураев се роди в руския град Александров, Владимирска област, предаде Нюз.Ру.

Той е кръстен на Сергей Шойгу, настоящия министър на отбраната, оглавявал преди Министерството на извънредните ситуации. Бебето е от таджикски род, преселил се в Русия преди няколко години.

Любопитното е, че новороденият Шойгу е братовчед на Путин Джохангирович Джураев. Само преди двадесетина дни двегодишният Расул Джураев бе прекръстен в чест на руския президент. Родителите му го наричат галено Путинушка.

И в двата случая имената са дадени по идея на дядото Рахмон Джураев. Той е голям почитател на руските ръководители. Расул станал Путин, тъй като някой в Египет нарекъл със същото име детето си. Сега Рахмон Джураев дал на новороденото внуче името Шойгу, тъй като титулярат "възкресил от пепелта" Министерството на извънредните ситуации.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.