Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Семейство от Таджикистан прекръсти в чест на руския президент двегодишния си син Расул, предаде Нюз.Ру.

От 7 години насам родителите му живеят в Русия. Първо те били в Москва, а преди две години се преселили в град Александров, Владимирска област.

При раждането детето било кръстено Расул. Сега обаче то се казва Путин. Пълното му име е Путин Джахонгирович Джураев.

Идеята за прекръстването хрумнала на Рахмон, дядото на Расул. Той е голям почитател на Путин и в дома си в Москва дори направил своеобразен музеен кът с много сувенирни изображения на руския лидер. Рахмон прочел, че някой в Египет кръстил бебето си Путин, и решил да направи същото със своето внуче.

Съгласуването на новото име на малкия Расул минало през редица инстанции. Родителите трябвало да чакат цели 4 месеца. Но всичко свършило щастливо, пише сайтът "Новий город Александров".

Кръщелното свидетелство на Путин Джураев

Когато връчвала на родителите новото кръщелно свидетелство, чиновничката заявила, че детето го чака блестящо бъдеще. И допълнила, че Путин Джахонгирович Джураев един ден може да стане и президент.

Щастливата майка споделила, че вече казва галено на детето си Путинушка.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.