Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Първата визита на новия президент Румен Радев в Брюксел, която започва утре, ще бъде осъществена с военен самолет "Спартан". Това стана ясно ден преди двудневното пътуване. Причината Радев да избере военнотранспортния самолет през държавния "Еърбъс" на правителствения "Авиоотряд 28" е да се направят икономии. Заради това и полетът до европейската столица ще е значително по-дълъг от стандартните около 2 часа и 40 минути с пътнически самолет. 

От президентството потвърдиха, че решението е с цел икономии.

В Брюксел Радев ще се срещне с председателя на Европейския съвет Доналд Туск, с председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни. Във вторник държавният глава ще разговаря и с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Той ще посети и българската делегация в Главната квартира на НАТО. Предвидена е и среща във Върховното главно командване на Обединените въоръжени сили на НАТО в Европа в град Монс, както и среща на четири очи с генерал Къртис Скапароти - върховен главнокомандващ на Обединените въоръжени сили на НАТО в Европа.

Следващата визита на президента Радев се очаква да е в Германия.

Коментари

Джибри дизатор 's picture
Джибри дизатор 
Хибридизатор

Само така.

От цялата работа са недоволни и се оплакват единствено журналята, които са навикнали да пътуват с правителственото фърчило без пари и им е гадно, че некой ще им развали хатъра. Обаче никой от тия иначе толкова смели гражданчета не смее даже да гъкне на олигарха-медиен собственик за билетче, да не говорим за бизнес класа.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.