Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Поръчителите на предполагаемия компромат срещу Доналд Тръмп са по-лоши от проститутки, заяви руският президент Владимир Путин.

Така той коментира публикацията от миналата седмица на американското издание "Бъзфийд". Без да гарантира автентичността, то пусна документ от 35 страници, съдържащ компромат срещу новоизбрания президент на САЩ. Той бил съставен по поръчка на Русия от Кристофър Стийл - бивш служител на британските служби МИ6., който след публикацията изчезна.

Явно Путин е имал предвид същите онези проститутки, с които според компромата Тръмп се е забавлявал в московския хотел "Риц-Карлтън" през 2013 г. Твърди се, че двете жени дори уринирали една върху друга. В същата стая преди Тръмп спал Барак Обама, който в петък му предава властта в Белия дом.

"Тръмп се е занимавал с организиране на конкурси за красота. Трудно мога да си представя, че той се е срещал с девойки с понижено равнище на социална отговорност. Поръчителите на фалшификатите срещу Тръмп са по-лоши от проститутките, те нямат морални ограничения", коментира Путин.

Според него в САЩ продължава политическата борба, чиято цел е да бъде подкопана легитимността на Тръмп.

Преди да бъде огласен компроматът срещу Тръмп, Националното разузнаване на САЩ разпространи доклад, в който обвини Русия и лично Путин, че стоят зад хакерските атаки в САЩ. Според разузнаването целта е била Тръмп да спечели срещу Хилъри Клинтън.

Самият милиардер призна миналата седмица, че Москва може и да се е намесила във вота. Но категорично отрече тя да има компромат срещу него, защото няма нито заеми, нито бизнес в Русия.

Коментари

 's picture

Бобо

Царете на компроматите

Цял свят ви разбра че сте царете на компроматите , дори и самата дума измислихте , а сега ревете , както се казва крадеца вика дръжте крадеца .

В България,

за съжаление, повечете политици са хора с понижено равнище на социална отговорност...
 's picture

смехурко

Така стана добре

След тези изявления, дори и да имате такива компромати (а е сигурно, че ги имате), ще трябва просто да си ги заврете някъде.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.