Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Европейската заповед за арест за българския гражданин Светослав Стойков вече е факт и е стигнала до България. Това става ясно от потвърждение на МВР, цитирано от БНР. 26-годишният Стойков е мъжът, който изрита брутално в гръб жена в берлинското метро. Самата тя е със счупвания и средна телесна повреда, след като падна по стълбите в следствие на ритника, обиколил социалните мрежи и в България, и в Германия. 

Заради изключително арогантното посегателство, Германия обяви, че ще търси извършителя с европейска заповед. Предполага се, че той е напуснал страната малщо след нападението над жената, видео от което бе публикувано от германските власти доста след самото нападение. Причината - извършителите да могат да бъдат разпознати и заловени. И останалите мъже от групата със Стойков са българи.

Според полицейска справка стойков е е баща на три деца, роден е в Добрич, но е живял във варненския ромски квартал "Максуда". И той, и жената, с която живее, били в Германия на работа, а децата са в България при баба си и дядо си във Варна. Според близките на нападателя от метрото той не е бил в България поне от месец.

МВР продължава да го издирва.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.