Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Светослав Стойков е името на мъжа, брутално изритал жена по стълбите на берлинското метро, съобщи тази сутрин Нова тв, като се позова на свои източници в германската столица.

Той е роден в Добрич, но живее на семейни начала с жена във варненския ромски квартал Максуда.

Стойков е на 26 години и има богато криминално минало. Според източниците на Нова тв той многократно е залавян и съден за кражби, грабежи и хулигански прояви. Предполага се, че за последно е бил у нас преди около месец.

Роднини на партньорката му обаче споделиха пред Нова тв, че и двамата са в момента в Германия, откъдето се обаждали всеки ден.

Светослав Стойков рита жената в метрото.

В понеделник стана ясно, че в Берлин е задържан мъж, който според юридическата терминология е свидетел на престъпление на метростанция “Херманщрасе", извършено на 27 октомври. Тогава група млади мъже слизат по стълбите на станцията и един от тях рита в гръб млада жена. Тя пада и си чупи ръката. Мъжете спокойно се изтеглят, като единият съвсем спокойно прибира изтървана от нападателя бутилка от бира.

В началото се заговори, че нападателите са неонацисти, а жертвата - сирийка. Задържаният обаче се оказа българин.

Във вторник берлинската прокуратура съобщи, че са идентифицирани всички четирима от групата. Всички се оказаха българи, при това с роднинска връзка помежду си.

Коментари

 's picture

Ivaylo Radulov

Чак пък и Светослав !?

Този untermensch е типична илюстрация какви идиоти е продуцирала средата у нас , какви провали са държавата и Обществото ни , множества семейства.
 's picture

Иван Иванов

Не е българин

Германската прокуратура казва "БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН", а не БЪЛГАРИН. Правите ли разлика? Само за журналисти обяснявам - съществото е ЦИГАНИН - БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, разбрахте ли.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.