Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Коментари

Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

Тъжният резултат от

престъпната подготовка за "приватизация" на БДЖ, състояща се от източване и създаване на митология за "неспособността" на държавата да си управлява железниците. Новите "демократи" на България са убийци - дали с цистерни-бомби по остарелите релси, дали с орязването на медицинската помощ, дали с унищожаването на достъпа до евтин ток и пренасочването на популацията към убийственото отопление с дърва и кюмур. За 25 години България се срина от индустриална държава в дупка от третия свят. А "демократите" забогатяха с чужди пари.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.