Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руският президент Владимир Путин смята Доналд Тръмп за умен човек.

Той изказа мнението си в интервю за телевизия НТВ.

"Доколкото е успял да постигне успех в бизнеса, това показва, че е умен човек. А щом е умен човек, значи изцяло и доста бързо ще осъзнае различното ниво на отговорност. Нашата предпоставка е, че той ще действа именно от тези позиции", каза руският държавен глава за новоизбрания президент на САЩ.

Според Путин опитите за налагане на еднополюсен ред в света се провалили и балансът на световната арена се възстановява.

"Вече живеем в различно измерение. Ние в Русия обаче винаги сме смятали, че бранейки собствените си национални интереси, трябва да зачитаме и интересите на другите", заяви той.

И допълни, че в съвременния свят биват слушани онези, чийто глас звучи достатъчно силно, за да бъде чут.

Като лош пример Путин даде Арабската пролет. Тя и нейните негативни последици за региона станали възможни заради отказа на ключови страни в света да следват нормите на международното право в своя изгода.

Коментари

 's picture

Rhapsody of fire

Лъжливото овчарче

Особено зачитат интересите на Украйна - да.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.