Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът Владимир Путин е по-силен лидер от Барак Обама, обяви милиардерът Доналд Тръмп. Той участва в дебат между претендентите за номинация за кандидат-президент сред републиканците.

"Когато става дума за Путин, то той определено е много силен лидер за Русия. Той е многократно по-силен лидер от нашия. И това е факт", обясни магнатът в отговор на въпрос как би отговорил на критиците си, че мненията му за световните политици предизвикват безспокойство. "Но това не значи, че го одобрявам", добави Тръмп.

"Преди мислех за Меркел, че е велик лидер, докато тя не сътвори в Германия това, което сътвори. Германия сега е някакво бедствие. Силен не значи добър. Путин е силен лидер - абсолютно. Мога да назова и още много силни лидери, мога, разбира се, да посоча и много слаби лидери. Но той (Путин) е много силен лидер. Не го казвам в добрия или в лошия смисъл. А като факт", продължи с обясненията милиардерът.

Предстои тежка битка на републиканците във Флорида. Там сенатор е Марко Рубио. Ако той загуби, очевидно ще трябва да напусне надпреварата за Белия дом. А прогнозите сочат, че Тръмп ще бъде победител.

Ключови думи

Коментари

мнение

Венера е по-голяма планета от земята,но не става за живеене.

Браво!

...

Естествено, че е така.., щом и краваря го е забелязъл!

И кое му е великото на Путин? Да напада по слаби държави? Да убива хора с бомбите? И това ли му е могъществото бе? Селяндур крепостен.

При липса на опозиция, всеки диктатор се брои за "лидер"!

Верно е, голем лидер е Путин нафтата като е скъпа. Републиканците също са 'големи лидери', щото като са на власт, задължително вдигат цената на нафтата. Направо са тандем.

Сиси

ИДИЛ са живи и здрави и Путин скоро ще направи 1 година от интервенцията в Сирия без резултат.

Колко години прави американския президент? 13?

Кутузов

Обама и лидер на държава, която е ПРОПАДНАЛА. Америка няма възможности, за да се противопостави на силните, богати, въоръжени до зъби и готови да убиват - Русия, Иран, Асад и терористите. Англия е несигурен и слаб съюзник(пробита отвсякъде), както показа опита в Афганистан, Ирак, Либия и СИРИЯ. Така че Обама прави възможно най-доброто(след 20 години погрешни американски действия) с оглед ресурсите, които има на разположение. Затова преди време сравних Обама с Горбачов - и двамата осъзнават стратегическата слабост на империите, които ръководят, и двамата предприемат тактика за минимизиране на щетите и спасяване на възможното. С две думи - Америка ще се спаси, въпросът е ние(ЕС и Източна ЕВропа) дали ще оцелеем.

ами сега

За Кутузов Нобелова награда с малинка,изби рибата.Дано да си вярва в неща,които ни обесняват вече век имащи все обратен резултат.

Развеселен

добре казано

Кутузов , в Сащ работят за 7,25 долара на час В Русия минималната заплата е 88 долара НА МЕСЕЦ Америка ли е пропаднала или Русия ?

$_[]_$

Само глупак измерва живота си в долари.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.