Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Дойде и техният ред. След Марая Кери, след Адел, след куп други музикални звезди, и метъл динозаврите от Metallica се хванаха за пластмасовите детски музикални инструменти във "Вечерното шоу" на Джими Фалън по Ен Би Си. 

Почитателите на шоуто познават много добре рубриката Classroom Instruments - т.е. музикалните инструменти от училище. И след като ще се правят на деца, коя песен да изпълнят?

Разбира се, че Enter Sandman. Парчето, което разказва за приспиване на дете, за разкази за нощта, за сладки сънища, но и за опасностите, които дебнат зад ъгъла. А пясъчният човек е фолклорен герой от Западна Европа, който разпръсква песъчинки върху детските очи и ги приспива. 

Предишното най-популярно изпълнение на Джими Фалън с детски инструменти бе заедно с Адел и нейния хит Hello.

А преди това бе и Марая Кери с All I Want For Christmas Is You.

 

Коментари

Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

Чудят се как да вземат още някой лев

от публиката с циркови номера.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.