Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателят на ДСБ Радан Кънев поднесе „искрени извинения на зрителите на Нова ТВ и г-н Виктор Николаев“ за използвания от него в национален ефир израз „байх**“.

Тази сутрин Кънев гостува в студиото на Нова телевизия, където каза:

„Реформаторският блок няма лидер, който да каже на Борисов „А бе, бай Х*й, ти с кого се държиш така, бе. Това да не ти е махалата, това да не са ти 90-те години?!"

Радан Кънев пише в профила си във фейсбук, че е израсъл през 90-те години и е „дълбоко убеден от опит, че на мутренско нахалство не бива да се отговаря с обръщане на другата страна".

"Знам, че има момент, в който културните хора трябва да отговорят на удара с удар, на гаврата - с шамар, на рекета - със сила. В името на достойнството си, на семействата и децата си".

Ето цялото извинение на Радан Кънев:

"Поднасям искрени извинения на зрителите на Нова ТВ и г-н Виткор Николаев (но само на тях) за използвания по неподходящо време в национален ефир нецензурен израз "байхуй" (пише се слято, според мен).

Израсъл съм през 90-те години и съм дълбоко убеден от опит, че на мутренско нахалство не бива да се отговаря с обръщане на другата страна. Знам, че има момент, в който културните хора трябва да отговорят на удара с удар, на гаврата - с шамар, на рекета - със сила. В името на достойнството си, на семействата и децата си.

Но това не оправдава използването на нецензурни думи в сутрешния ефир, дори и като творческа препратка към творчеството на Ицо Хазарта. Все пак, пред децата си не винаги говорим това, което мислим. Съжалявам за израза, не и за смисъла".

 

 

 

Коментари

mardafi .'s picture
mardafi .
mardafi

Ми прав е - то на човек да му

Ми прав е - то на човек да му писне от тоя ТАПАНАР Бойко Борисов

:)

"Волене, кажи си..."

Ако на този дребен, невъзпитан хулиган

... с един процент подкрепа му е писнало от Борисов, който има подкрепата на над милион избиратели, то дали същият дребен и незначителен политически келеш си дава сметка колко той самият е писнал на тези над милион избиратели с ежедневните си истерии, пенявения и оплювателства? Или цялата държава и всички граждани трябва да се съобразяваме с това от какво му било писнало на другарА Кънев?

Прав е бил

Прав е Радан. Децата и без това не трябва да гледат сутрин телевизия.

Алфа рисърч

Цачева - 29,3%, Трайков - 5%. Нормално е другарА Кънев да изпада в истерия...

:)

Тц, Радан "байхуй" Кънев изпадна в истерия щото го изгониха. Подписват анекс към споразумението, в което само него и гнома ги няма.

На Радан резила!

Премиерът Бойко Борисов беше защитен от депутата от ГЕРБ Георг Георгиев по повод обидната реплика към него от лидера на ДСБ Радан Кънев в ефира на Нова тв. Тази сутрин Кънев изпусна нервите си в ефир и нарече премиера Борисов – „Бай Х….й“. По-късно Радан се извини на зрителите за ранната сутрешна изцепка, но не и на Борисов. Ето какво написа Георгиев в социалната мрежа Фейсбук: „Радан Кънев, дали си красив е въпрос на природа и вкус, но дали си умен е вече ясно. В злобата и комплексите си стигна до там да ръсиш псувни в национален ефир“, написа Георгиев. „Ти ли си моралният стожер, ти ли си политическият коректив, ти ли ще диктуваш кое е добро за обществото и държавата?! Та ти собствения си език не можеш да контролираш! Дали не трябва всички да се замислим какъв всъщност е кандидат за държавен глава, зад когото стоиш ти? Такива обръщения ли ползвахте пред хората, с които се срещнахте в Лондон? Такъв ли президент ни предлагате? Така ли ще общува и той с висшите представители на институциите и управляващите органи? Страх ме е да си помисля какво е отношението ви към гражданите. Всъщност знам – всеки, който не е с вас е автоматично грозен и глупав. Ти обаче Радан Кънев тази сутрин публично се саморазобличи. Това си истинският ти. Нищо повече от зъл човечец с ниска култура. Знаеш как се наричат хората, които се държат просташки, нали?“
10 стинки's picture
10 стинки
10 стинки

прост

Ами удряй като ще удряш бре... Тая простотия ако си мислиш, че е удар... Честит резил! И ти прост излезе.
 's picture

Роси

Абе аз малко се смутих сутринта...

ама беше абсолютно прав Радан. Много по-лесно ми е да преглътна една нецензурна дума, отколкото непрекъснатата гавра със здравия разум и приличие, на която съм подложена непрекъснато от доста време насам. ПИСНА МИ от Борисов, обидно ми е от тази фрапираща некомпетентност и простотия и от оправданията, че "хората" го избирали... колко да са го избирали - все по-малко, все по-насила и все по-организирано по профсъюзна линия... Да ме плюят аватарите, ама не мога да го понасям този соцаватар Борисов...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.