Някои прочути мафиоти бягат от правосъдието като се крият в специални тунели, други си строят тайни бункери.

Днес обаче в Италия извадиха известен престъпник от дупка зад кухненски шкаф, съобщава Си Ен Ен. Италианският бос на смразяващата кръвта Ндрангета (освен нея в Италия действат - най-известната мафия Коза ностра, Камората и Сакра корона унита - б.р.) бил заловен в жилището му в Реджо Калабрия в южната част на страната.

Полицай помага на Мамата да излезе от скривалището.

Антонио Пеле се скатавал зад чекмеджетата за тенджери в стая, обзаведена с матрак. Ченгетата намерили в нея и тоалетна хартия и портативен вентилатор.

Прочутият мафиот избягал през 2011 година от болнично легло преди да получи присъда и оттогава безследно изчезнал. Антонио е в списъка на 10-е най-търсени престъпници в Италия. Известен е с прозвището Мамата. През 2014 година се е издигнал до капо ди тути капи на Ндрангетата - калабрийската мафия. Основното му занимание е трафик на дрога. През 2007 година хора от неговия клан безсмилостно и показно избиха 6 души в италински ресторант в германския град Дуисбург. 

Разкритият Антонио слиза на пода в кухнята.

В справочника на ФБР Ндрангетата е известна с широк спектър от престъпна дейност - от дрога до отвличания, проституция, хазарт, корупция, убийства... Калабрийската мафия е основана през 1860 година.