Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руският депутат Пьотр Толстой нарече изказването си за България "хумористично" и увери, че не е искал да обиди страната и нейните граждани. Но каза, че няма да се извини.

Телевизионният водещ, новоизбран депутат от управляващата партия "Единна Русия", поясни пред ТАСС, че само искал да обърне внимание на това, че руснаците активно изкупуват имоти на територията на България.

"Нищо лошо няма и не е имало в това, и по никакъв начин не съм имал намерение да обидя България или българите, - изтъква той. - За мен е удивително, че до такава степен е неадекватна оценката на това абсолютно хумористично изказване."

В неделя вечерта, след приключването на парламентарните избори в Русия, Пьотр Толстой отговори по следния начин на въпрос на пратеник на БНТ в Москва какви са намеренията му към България:

"Разбира се, просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме“.

Български политици осъдиха думите на потомъка на писателя лев Толстой.

Коментари

 's picture

Rhapsody of fire

На това, най-меко казано, му

На това, най-меко казано, му се казва "дебелашки хумор". Който всъщност въобще не е хумор.
 's picture

nemak50

СМЕШКИТЕ НА ТОЛОСТОЙ няма грешка в името

НЕ НАМ-НЕ НАМ- ТАКИМ ПУНТАМ!!!!!! МНОГО ДОБРЕ СА МУ КАЗАЛИ КАКВО ДА КАЖЕ .АМИ бесепето ЗАЩО МЪЛЧИ-МРЪСНИ ПОМЯРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.