Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кучето Ромео, порода голдън ретрийвър, бе спасено от пожарникари под руините на Аматриче 9 дни след разрушителното земетресение в Италия. Трогателната история разказа Асошиейтед прес, а телевизия ABC показа в туитър видео от спасителната акция.

Собственикът на разрушената от силния трус къща помолил местни пожарникари да го придлужат до развалините, за да види може ли да прибере някои вещи, ако се оцелели след земетресението. Щом стигнали, чули изпод отломките лая на Ромео. Той се оказал невредим, макар и гладен и жаден.

В земетресението, което удари местността Пулия в Италия, загинаха близо 300 души. Най-сериозно пострада град Аматриче.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.