Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Нов световен рекорд за танцуващи роботи! Историята е от китайската провинция Шандун, където 1007 машинки показаха умението си заедно, съобщи БГНЕС.

Видеото на постижението беше публикувано в канала н на YouTube на Рекордите на Гинес (Guinness World Records) Симпатичните роботи досега се радват на над 30 000 души интернет публика. 

Машинките са с височина 43,8 сантиметра. За танца са били управлявани от програма, монтирана на мобилен телефон. Самата демонстрация е дълга около минута, а целта на занятието е реклама. Проектът подобри предишния рекорд за танцуващи роботи, който също бе постигнат с рекламна цел по-рано тази година. Тогава машинките бяха едва 540.

Вижте видеото на новите рекордьори:

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.