Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Летните олимпийски игри в Рио де Жанейро бяха открити миналата нощ на стадион "Маракана". Вижте снимки от церемонията, продължила повече от 3 часа на 80-хилядната арена.

А днес започва и българското участие в Рио. Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу шампиона от US Open 2014 Марин Чилич (Хърватия) около 18:30 часа българско време. Още петима наши спортисти ще започнат участието си на олимпиадата. Стефан Христов ще кара в общия старт в колоезденето в 15:30 ч.

Георги Божилов и Кристиян Василев стартират в сериите двойка скул мъже в гребния център от 19:30 часа. Самуил Донков ще участва в квалификациите на 10 метра пистолет на спортната стрелба в 19:00, а джудистът Янислав Герчев започва квалификациите в категория до 60 килограма в 16:00 часа.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.