Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Манията по търсенето на покемони продължава да се развива с невероятни темпове. Сега в нея навлиза и Националният дворец на културата, който през предстоящия уикенд (30 и 31 юли) ще се превърне в арена за лов на виртуалните същества чрез мобилната игра Pokemon Go.

Присъствието си на събитието във фейсбук са потвърдили повече от 10 хиляди души. Вратите на двореца през двата дни ще бъдат отворени, а търсенето на Пикачу, Чармъндър, Скуъртъл и подобните им ще се състои из цялата сграда.

Освен че ще имат възможността да се сдобият с нови покемони в колекциите си, присъстващите ще намират скрити из НДК технологични награди, а един от тях ще си тръгне с чисто нова конзола PlayStation 4.

За най-ентусиазираните има предвидени и гнезда за зареждане на смартфоните. Онези пък, които искат да се включат в лова, но нямат физическа възможност, получават крехка утеха – могат да гледат на живо какво се случва във вътрешността на Двореца на културата ТУК.

Площад Славейков

Ключови думи

Коментари

Фатмак

С кметица от село какво друго, освен селяния?
Vivian  Ivanova 's picture
Vivian Ivanova
vivianmum

vivianmum

софия

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.