Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Светът е разделен вече не само на бедност и богатство, на мир и война, на демокрация и диктатура. Още една разделителна линия бе показана тези дни със снимки в интернет, към които човек не може да остане безразличен. На тях сирийски деца държат рисунка на покемон, а под него надпис „Аз съм в подножието на Идлиб, елате и ме спасете“. 

Докато една част от света – вече не само деца и не само млади хора – търчи по улиците и парковете на големите градове да лови със смартфона си въображаемите същества покемони, на други места реални хора очакват да бъдат забелязани и спасени.

Светът вече е разделен и на виртуален срещу реален. Ако сме търсили видима емблема на тревогата си, че технологията изпреварва човещината, то това са тези снимки. Толкова очевиден символ, колкото „Чернобил“  и „Чалънджър“  бяха за това, че когато технологията и човекът не са на една висота, жертва стават хората.

Ключови думи

Коментари

Фатмак

Поредното "проникновение" на другарката Седларова, от което на човек му става неудобно заради чуждата безграмотност.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.