Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Четири деца в народни носии посрещнаха по стара българска традиция с хляб и сол рокерите от руския мотоклуб „Нощни вълци“ пред храм-паметника „Св. Александър Невски“ в петък. Този кадър бе показан от повечето медии. Снимка от момента на традиционното посрещане бе разпространена и от посолството на Руската федерация.

Първият проблем е, че момичетата в носии не са били информирани кого точно ще посрещат. Вторият проблем е, че хонорарът им е бил платен на ръка. Третият проблем е, че засега е неизвестно кой точно ги е наел и с какви пари е платил.

Дъщеря ми е на 12 години. След този случай е травмирана. В понеделник се срещам с адвокат и ще обсъдим как можем да си потърсим правата“, разказа пред Клуб Z Георги Лазаров, който е баща на едно от момичетата.

По думите му с децата е било злоупотребено и са заведени на място, което вчера е било опасно. Дъщеря му живее в Самоков и заедно с още две момичета всяка събота и неделя пътували до Дупница, за да играят народни танци във фолклорния ансамбъл „Рила“. Ходели често на мероприятия – сватби, телевизионни участия, концерти. Ръководител на ансамбъла е хореографът Кирил Амбарков.

„Миналата неделя им казал, че в 10:30 ч в петък ще бъдат на „Св. Александър Невски“. Аз знаех за протестите заради „Нощните вълци“ и му казах на детето, че там ще бъде опасно. Но вярвах, че учителят е нормален и няма да направи нищо лошо с децата. После детето ми каза, че щели да ходят на сватба“, разказва Лазаров.

Така идва петък, когато пред храма едни протестираха срещу посещението на „Нощни вълци“, други протестираха срещу протестиращите. Полицейското присъствие бе засилено.

„Когато са отишли, някакви полицаи са ги попитали какво правят там, защото може да е опасно. После учителят ги облякъл и ги инструктирал какво да правят. Уплашили се, но се подчинили. Накрая им дал по 10 лева на момиче“.

Хореографът Кирил Амбарков потвърди пред Клуб Z, че е завел няколко момичета от ансамбъла пред „Св. Алексанър Невски“.

„Ние бяхме просто поканени. Нямаме нищо общо нито с протести, нито с някакви линии. Ансамблите сме българофили изцяло. Бяхме викнати за посрещане, не бяхме информирани кого точно ще посрещаме“, обясни Амбарков.

Той не знаеше кой точно е организирал посрещането. Обадила му се жена на име Мадлен, не си спомни фамилията й. Тя попитала дали може да осигурят екип за посрещане в традиционен български стил. Ансамбълът предлага тази услуга и Амбарков приел. Получил и заплащане, но не пожела да спомене точна сума.

„Дали беше платено участието ли? Дотолкова, доколкото имахме разходи. Горивото си го платиха. Трябваше след като посрещнем гостите, да си нахраним момичетата“.

Всеки случай бил различен и Амбарков не отговори конкретно на въпроса колко струва такова посрещане по принцип.

„Единия ден посрещаме французи. На другия – рокери. На третия – англичани, и правим анимация с ръченица. Всеки случай е различен“.

На място получил парите от жената на име Мадлен. Твърди, че и децата, и той самият не са знаели кого точно ще трябва да посрещнат.

„Казах на децата, че имаме посрещане на „Александър Невски“. Ние не знаехме, че това е политическо мероприятие“, каза хореографът.

Посещението на „Нощните вълци“ в България бе обслужвано комуникационно от Premier Group PR&Advertising на Никол Хамилтон, по-известна преди като Нина-Никол. Тя водеше пресконференцията на „Нощните вълци“ в Руския културно-информационен център, а съобщенията до медиите пристигаха от нейната агенция. Днес изписаните в съобщенията мобилни телефони за връзка бяха изключени. Засега въпросите коя е Мадлен и кой е платил на децата в носиите остават без отговори. 

Ключови думи

Коментари

8

Браво Club Z! Колко други медии в България обаче ще информират за това разкритие?

малко. всички медии в България са на Пеевски и ДС, а те са про-руски. като теб.

Разкритие, разкритие - колко сантиметра? Или пак е аборт вместо раждане?

Всичката им работа на путлеристите

се описва с циничната българска поговорка:"обърсала си задника, оцапала си пут....а"

А на поповете кой е платил, или те по изключение са извършвали безплатни услуги?

Поповете са си на щат към БПЦ. БПЦ пък е филиал на РПЦ! Е, някой и друг лев могат и да му пуснат у килимявката на отчето.

Фатмак

Начи бащата няма проблем да ходят да свирят на сватби в най-прочистения от ОПГ град Дупница, но на Ал. Невски, където полиция имаше три пъти колкото протестъри и моторестъри взети заедно, било "опасно". Хибридничко, Бедров, та смърди.

Хибридничко, а? Не ви ли омръзна на вас путиноидите са приписвате собствените си мръсотии на другите? До гуша в л**ната, а ей такива усти отворили.

анонимен

Нещо ми напомня филма ,,Маргарит и Маргарита,, за всевластвието на комунистите.

Нещо ми изглежда, че не си я чел, там всевластен беше само Сатаната.

анонимка

Клуб Зет - очередно провокативно издание също както и Иво Бг... много голяма медия за русофоби ))))

Точно Генов ли за плащания говори? Или понеже това е центъра на ценностната му система, се чуди от къде са 10 лв. за обяд на децата. Тъпичко, доста тъпичко и нагло.

анонимка

позор на тези родители които пуснали дете и даже не интересували къде ще ги пращат, така и до "работа на пътя" близо е... нямам думи. да се радват че ни ги пратили в робство някакви местни сутеньори, а само пяха на едни безобидни рокери )

Путкин

Опасен волк в овечьей шкуре, Но здесь пример другого толка. Совсем не злые по натуре, Бараны ходят в шкуре волка.

Нина-Никол, Мадлен, Premier Group PR&Advertising! Руската агентура е сменила цвета като хамелеон.

фото

Мадлен да не е дебелата от снимката с руското знаме.

чочо

Не чух и не разбрах какъв проблем са създали рокерите, разбирам обаче ,че някой в България иска да създава проблеми, по-точно, кеф ни е да си създаваме проблеми.

какв ги жалиш рокерите бе, става въпрос за травмирани деца, без значение дали протеста е на зърнопреработвателите или на анти нощните вилци да буташ деца там е престъпление. много си жалък и мизерен

Сигурно и в Украйна не си наясно с проблемите които са създали колегите им - вежливите зелени човечета. Дано ти просветне и разбереш.

Деян

Марш в Русия гадино! Мръсен и долен русофил - за такива като тебе няма место между нас.

Не чуването и,неразбирането си е за твоя сметка.

Гой Фокс

Е как, огромен проблем са! Демонстративно садят овошки, изказват се провокативно: "Няма лоши хора на света, всички са добри, лоши са политиците, които създават проблеми. Ние сме за мир и единство на славянските народи." От такива думи на соростутните протестърки просто им се дръпват екскрементите и изпадат горките в перманентна констипация :))))))))))

Деян

Амбарков трябва да бъде натирен на момента! Подлецът да не се прави на водица ненапита. Мръсен, долен и гаден Путинофил!

Абе не знам вие какви родители сте и как си отглеждате децата, но аз ако разбера, че някакъв чичак е водил дъщеря ми да посреща рокери - независимо какви - руски, американски, български или други, няма да се занимавам с дела и глупости. Направо ще отида и ще му избия педофилските зъби.

Ама не виждаш проблем да захлебва с хора и кючеци по мутренски сватби, нали? Мутрите сигурно дават столевки, а не десетолевки на дечицата, пък нека са педофили.

анонимен

Целта на Путин е неговите вълци да разделят народа ни,това е то хибридна война.

анонимен

Ако не бяха медиите на соросоидна хранилка в "Америка за България", народът хич нямаше и да разбере за 30-те вълци на Путин и те щяха да си минат по живо, по здраво, да си изпълнят програмата - и готово. Но тон за хибридното насъскване дадоха именно асенгеновци, ивоинджевци и грантовите "Дневник", "Офнюс" и "КлубЗ".

Яо

Соросоиди !!АнтиХора

Georgi

За съжаление руския народ е вече с увредено ДНК ! Това се постига като при селектирането на определени качества на животно или растение . Всяко поколение което не те устроива го унищожаваш . Така е и с русия - след десетилетия на унищожаване на нормалното и стимулиране на посредственното само защото е комунист ! Това води до трагични последици . Те дори не разбират ние за какво говорим ! Нормалните държави работят в услуга на населението си , а не тероризират съседите си . Русия няма пари за пенсии и заплати благодарение на вожда . Те са толкова технологично изостанали от развития свят !

за Георги

"Русия няма пари за пенсии и заплати благодарение на вожда . Те са толкова технологично изостанали от развития свят !" хахах... откъде си информиран така, човек, в Русия няма пари за пенсии и заплати, а в Украина и България има ли??? айде да видим къде има пари за пенсии !!! Знам една жена от Украина , коята има пенсия 70 долара в любимата ни Украина, и стотици , а може и хиляди пенсионери от любимата ми България , които имат пенсия 150 лева... в тези държави има ли пари? пак ли Путин виноват, че на тях не разпределил пенсии?

Арсений

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Защо путлеровите говеда навсякъде са с черни очила?!?Да не би защото са рокери:))))))

твойте да не са розови, педал

Защо хора които бият себе в гърдите и викат : аз съм бандеровка - бандеровец - с голия задник - идват в българия и пазарят: "искам да купя тристаен апартамент на 1 линия за 5000 (пет) евро...???"

ха,ха

Защото очите им са червени като на вампири, това са животни,не са хора.

Кой

Точно говори за "Платеност":)) Цялото племе СОРОДОИДНО е платено. Вкарва децата в политически филм, е не такъв. Децата са от фолклорен състава , ако поднасят фляб на РЕКЕТьР №1 на България по кравиво ли е. Пак не бих вкарал политическо в това. Държавата не дава нищо за култъра , а за фолклор нищо ...така е по ГРЕБАВО -ЕРЕФОРНАТОРСКО. Има нашракани стотици снимки с тиквата ЦЕЦО и хляб ,който му поднасят деца. Там е не просто платено ...там е робство !

д-р Петроff

Да,на гадните соросоиди им плащат.Проститутки такива. А ние, ние го правим безплатно.Това си е обикновен курвалък.

Поредното подвеждащо заглавие, поредната пародия на журналистическо разследване, поредното раздуване... Отвращение.

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Платеното посрещане потвърждава определението РУБЛОФИЛИ. А тези, които дращат предълги безсмислици ни показват платеността и на тролчетата руски. Абе плаТЕНАТА ЛЮБОВ ПРОСТОНАРОДНОМУ СЕ НАРИЧА ПРОСТИТУЦИЯ!

доларджия

гривнаджии готови да целуват всек задник, където му покажат доллар и поисгодна цена ))))

анонимен

Спомняте ли си цигарите ,,Плевен",по същото време Ловеч бе окръжен център и да няма място за името му цялата кутия беше нашарена Плевен, Плевен.... И сега анонимния колега отвлича вниманието от действителноста.

Атанаска

А бе прекалено голямо внимание им обърнахте на тия "братушки"дето се правят на американци, с моторите с якетата, мръсни и неизкъпани...Боже докъде я докарахме- българи да бият други българи заради тези дебилни прошляци

Атанас

Не си разбрала, Атанаске, в Бургас украински смръдльовци, говорещи развален руски, биха българи на една бензиностанция.

Мед. сестра с опръскана с фъшкии касинка след болезнена клизма на Пърдан ГъЗъ

Ми плтени са от някое от БКП-тата. Най-вероятно това на Пърдан.

ти си глупец и коментарът ти е безсмислен. като съществуването ти..

"САМО В ПИК! Проф. Божидар Димитров пред медията ни: Прокопиев плати на "Протестна мрежа"! Той стои зад изцепките с "Нощните вълци" на Путин!"

д-р Петроff

От ПИКливия НИдякУ друго не се и очаква.

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Голяма новина! И у нас както навсякъде по света се плащат разходите. Уау!

Kielini

оросоидите се чудят от кой ръкав да изсмучат обяснение, че идването и посрещането се състоя, с нашите приятели. Момичетата бяха супер! А онези, другите, хлебарките на Сорос никой не ги видя, не ги чу - даже и по 10 долара да им платят, е много за такъв перформанс!

what the fuck

оле мале , само като гледам колко изтрити коментари има по темата , и се чудя Админа колко е русофил.....

иди на хуй

админът е русофоб :) трие само провълковите коментари :)

Арсений Прокопиев

Ама хубава снимка е излязла ?

Арсений Прокопиев

Та дори само заради нея си струва мотористчетата да си направят труда да дойдат чак до Софето

организиран хаос

Комунистически соросоиди. Юдо мосони... В европа и сащ са известни като слуги на момона...

организиран хаос

Комунистически соросоиди. Юдо мосони... В европа и сащ са известни като слуги на момона...

д-р Петроff

...а СССР е окрилян от християнските идеи...

Ivaylo Radulov

Какъв коментар може да се направи за идиотщините на алчните и идеологизираните люде !? Възможно ли е да не съжалиш такива индивиди , които за 10, 20 , 50 ,или 500 лева са готови да опорочат живеенето си , както и това на други , дори на деца!? I have no comment , другари ...

мале колко трогателно

Друго си е 3-годишни без пари на гей парада, нали? Да попият толерантност и евроатлантически "ценности" от люлката.

ехе

Те руснаците за 9 май, Деня на победата едвам събрраха 100 човека, докарани с автобуси, а вие се очудвате, че и тук не са могли да съберат хора. Смешна работа, винаги са били палячовци. В България няма русофилия, а само едно малко малцинство с болни мозъци, които на избори взимат по 4%.

Не така, Тикво.

Тези нещастници трябва да бъдат незабавно съдени! Боко Тиквата да сезира Цацата, че ще стане опасно, ако това продължава и за двамата.

д-р Петроff

Каква трогателна наивност...

Ulian

То целия БГ парламент е на хранилката на кремъл, камо ли някакви посрещачи на вълци - дребни риби в руския аквариум.

Ей, Юлияне,

Мартин Димитров, който е приятелка с банките на Хампарцумян, и Пръмова, която ни продаде без пари на ЕС ... какви са според Вас?

Ulian

За по още 10 лева вълците са могли да разиграиат "Вълците и червените шапчици" с момичетата Ама Господ ги е пазил този ден.

Това го играят само на гей парадите под егидата на посланика на САЩ и неговия еднополов "законен съпруг". Само че червените шапчици са 3-годишни момченца.

Рубладжийска работа

сороска му простотия

нагайката

Прокуратурата да се сезира ,,немедлено".

нагайката

Прокуратурата да се сезира ,,немедлено".

Кирчо

КлубЪ, нямам много добро мнение за вас, много, но много триехте оправихте ли се ? Озко, баце ето на твоя територия съм :))) !!! Та по темата, значи тези са платени, а Геновците които бяха против рокерите не са, те са като утринна роса...така ли ха ха ха !!!???

д-р Петроff

Мурзилките много се гордеят,че няма фондация "Русия за България" и услужливо забравят орагнизациите и фондацията на др.Шаренкова... както и хАтака & Co и подобните и партии.Не говоря за флагмана на бгрусоблизията -БСП и прекия и конкурент за место под рублевия дъжд - АБВ. Демек, ние не вземаме пари от Америка. Др. Ташева пък щяла да съди една телевизия,за това.че в ефира и казали,че хАтака&Co вземала пари от Русия. Изглежда и е прозвучало много гнусно и предпочита да докажа,че си е такава безплатно.

дойчесерето, ибане, е как не се знае от кого платена мижиторко?! >>>>>>>>>>>>>>>>>>> РАЗБИРАСЕ СЕ, ЧЕ СА ПЛАТЕНИ ОТ ПУТИН! >>>>>>>>>>>>>>>>>>> ХА-ХА-ХАХХХХ!

От фиксации към обсесивно-компулсивно разстройство. Клубците в соц съревнование с Пик.

Бедров, дали си се замислял, че ако Русия (тогава Съветски съюз) не беше победила във Втората Световна Война, щеше да ти се наложи сега да работиш истинска работа?

Айде-айде, нерде Ямбол, нерде Стамбул.

анонимен

Бедров,ако праисторическия човек не беше излязал от пещерата щеше да имаш истинска работа.

Нещастни

соросоиди не ми стойте пред клавиатурата, ами тръгвайте за Донбас да защитавате украинската демокрация,

Путин

го видях пред банкомата до СУ да тегли рубли, абе клуб ли сте кво сте колко кинти искате, достатъчно, разбира се веднага ще обърнете резбата

Бедров

нещастно платено соросче, пак измисли още една буря в чаша с вода, толкова ли ти е скучен живота

български лъв

Тоя билкар ли е гъбар ли е,Ама е много романтичен по телевизията.

Пиянството на ... не, не един народ. Пиянството на една журналистика. "Публикации по темите Брекзит, свързани с Турция и Русия са най-коментираните тази седмица. Най-сериозна дискусия предизвика Сблъсъци белязаха посещението на "Нощни вълци" и в София с 643 поста (към 19 часа в събота). Следват Предразсъдъци, лъжи и Борис Джонсън - британската преса за Брекзит (523 коментара) и "Националисти" нападнаха в Бургас протестиращи срещу "Нощните вълци" на Путин (505 поста)." /Дневник/ Щото: "Привържениците, които са се събрали са около 100 души, като повечето носят руски и български знамена. На централния вход на „Александър Невски” са се събрали около 40 души, които са против шествието на „Нощните вълци”, които носят знамена на ЕС." /Фокус/

анонимен

Службите за сигурност в България не знаят нищо за мотористите на Путин и ние разчитаме на тях.

Доктор Неврозов

Чакам Бедров и КлубЗ да ни информират за делото на бащата на травмираното дете. Не знаех, че травмираните деца се усмихват!

Соросчета

стига сте писали минусчета ами заминавайте за донбас да ви пуснат малко кръв, важно е за демокрацията бе

анонимен

Докторе,кой ти даде дипломата,комунистите ли?Днес те са против изучаването на зверствата им в училище и ти си един от тях.

...

Всеки представител на руския народ е ВИНАГИ ДОБРЕ ДОШЪЛ В БЪЛГАРИЯ! ПОМНИМ РУСКИ БРАТЯ. Времето на безродниците изтича!

ДО ГОРНИЯ ДУПЕДАВЕЦ

НЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ -ПОМНИМ ВАНКА СЪС ТАНКА

анонимен

В Русия има бели нощи заради вълците,а не обратното.

Ъхъ

Не одобрявам присъствието на деца, но повече не одобрявам двойният аршин с, който мерят родните либерали... деца имаше и на гей парада (ЛГБТ парада да се не обиди некой;), опасността за тях е в пъти по-голяма на такова мероприятие, но не видях някой от вас да заклеймява присъствието им! Изобщо на всякакви паради, протести и прочие мероприятия на, които има реален риск за живота и здравето им деца не трябва да се допускат. П.С. Под "деца" разбирам и малолетни и непълнолетни!

Айде-айде, нерде Ямбол, нерде Стамбул!

Гой Фокс

Изказването ви е хомофобско, колега. На гей парадите 3-годишните (защото имаше и такива с байрачета в цветовете на дъгата) не може да бъдат травмирани психологически, защото се учат на толерантност към всички видове любов - еднополова, междувидова, включително към козички и табуретки.

Аде бе гривнаджии!!! измислиха нови новини че детето било травмирано! От какво? Видяло дядо поп ли за първия път? или шум на мотори ги уплашил? Не ги измисляйте тези простотии!!! Децата доволни както и тяхните родители!!! напълно щасливи и усмихнати!!!

Ъхъ

А щяха ли да са усмихнати и щастливи ако посрещачи и протестиращи бяха успели да се сбият?

анонимен

В Поморие май са все такива.

Сирма войвода

Народе, „нощни вълци“ оскверниха българската земя!На такива неканени гости байрактарят на моята дружина чупеше вратовете с голи ръце.Българското правителство мълчи. Петата руска колона в България плати на поп и моми в българска носия за посрещането на „нощните вълци“ с хляб и сол.Позор!Вълците дойдоха за да огледат какво още може да открадне Путин от България, дали вълната на българските овце е пораснала, за да я остриже.Народе, прочети една от истинските истории на България, например на Янко Гочев: „Руската империя срещу България“.Народе, Бог ни е дарил с хубава земя!Нека да я запазим от губернизиране за нашите деца и внуци!Русия вече колонизира Бургаски и Варненски окръг и след години синове Гоцеви и внук Бойков ще поискат референдум за да откъснат черноморския ни регион към Русия и Черно море да стане вътрешно руско море, както Петър първи е завещал на руснаците.Аз още пазя знамето на дружината и сабята си.Народе, заедно да отсечем хищните руски немити ръце с нерязани нокти, които се протягат към България! ¬

Подсирен войвода

Хапчетата, сестро войводо, пий хапчетата редовно! Не ти е читава работата!

Каква тъжна плеяда он безислици омраза и тесногръдие. И байрактарят дето чупел вратове с голи ръце?!? Омразата поражда още омраза и така без край. След това се чудим защо не ни обичат.

Сирма ли си или Насрана войвода, не зная, но че мозъка ти е гладък като великденско яйце, си личи по това, което си написала!

Оооооо..,

какво добро може да се очаква от соросоидната сган? Напрежение,сблъсъци,побоища,гейпаради,наркомания.Сбирщина от хайлази,платени от Сорос и на денонощно разположение за размирици.Превърнаха един мирен поход в дандания.Спомнете си "протестите" срещу Орешарски.Търкаха жълтите павета,проглушиха софиянци с вувузелите си,изкъртиха павета и плочници,обръщаха кофите за боклук,лежаха и показваха голи цици и задници,лапаха банички и пиха кафенца на аванта.Е,нека някой оспорва думите ми.Всичко е филмирано и документирано за спомен и урок за поколенията.Е,коментарът ми е неудобен за сайта на соросоидите,но поне е истина.

Ъхъ

Коментара ти не е неудобен а жалък, когато назначиха Пеевски националисти, безпартийни, либерали изобщо всеки с малко ум в главата отиде на протест... само червените кратуни ги нямаше!

Тръмп

Ами това е положението... на едни плащат по 10 лева да играят ръченица, на други плащат малко повечко да пишат комични статии, на трети плащат още повечко да правят циркове и да търсят конфликти...Явно без пари нищо не става... :)

анонимен

Билкарите и гъбарите да хващат гората,че с единия крак са извън закона.Да си вземат и палките да се пазят от мечки стръвници.

Бъгарин

Бедров ,жалък и смешен си!

Че си бъг , бъг си, но не си българин

Жоро

Не видях някое от децата да е останало травмирано. :))) Вие не сте нормални, русофобията съвсем ви е изпразнила тиквите.

тодор

тия деца, както и целия танцов ансамбъл да бъде щателно проверен от нап и със задна дата да им святнат данъците.

ха-ха

не знам на кого и колко са му платили ама на тоя олигофрен със сигурност са му платили да напише такава без мислена статия.

Рускиня

Там е проблема при вас, че много сте продажни, няма значение кого да посрещате в България и не ви интересува щом се плаща. Някакъв си баща тръгнал да се възмущава, а в същото време праща детето си да печели пари не се знае къде. Еничарите превзеха България... Мда - тъжна картинка.

nato

Путин хуйло?

Антидот

Ами хайде научете от кого са платени и тогава осирайте нета. Ако не представите имена, факти, доказателства - означава, че сте лъжци, некадърници, пропагандата ви е на дебилно ниво, подходяща за примати.

българин

Това не е статия, а махленски клюки и то тъпи. Подминавайте!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.