Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Роклята на френската актриса Марион Котияр, направена от хиляди случайни предмети, е най-интересната дреха, дефилирала по червения килим по време на филмовия фестивал в Кан. Актрисата, която е в Кан за прожекцията на филма й "Два дни, една нощ", прикова погледите с екстравагантна къса рокля, разкриваща перфектни крака. Погледната отблизо обаче, дрешката впечатлява още повече с "тъканта", от която е ушита.

Моделът е описан от белгийската си дизайнерка като "рокля, направена от малки намерени предмети". С по-детайлен поглед се забелязва, че материалите за изработката са органза и коприна, върху които са пришити хиляди винчета, болтчета, копчета, мъниста, копчета, части от кенове за бира и други предмети, на пръв поглед несъвместими с модата. Зашиването на всички тях е отнело 67 часа.

Критиците и публиката в Кан се влюбиха в тоалета на Котияр, но със сигурност никой не ѝ завижда, когато дойде време актрисата да седне по време на задължителните пресконференции.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.