Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Димитър Бербатов прави успешен дебют като репортер малко преди футболното събитие на годината в България - юбилейният мач на Христо Стоичков "50 години номер 8".

Бербо постоянно качва в профила си във фейсбук видеа преди началото на събитието на стадион "Васил Левски". В тях се вижда как звездите се тълпят в автобуса, който трябва да ги закара на арената. Там са почти всички, начело с легендата на "Милан" и Италия Малдини, който пристигна днес, часове преди шоуто. 

Има също така кадри от съблекалнята, от стадиона... Компания на Бербатов правят Мартин Петров и Георги Миланов - част от родните звезди на мача.

Всеки момент на стадиона ще започне програма с танци и гайди. Предвижда се срещата да спре в 3-тата минута, за да се отдаде почит на Трифон Иванов. Ще има такъв жест и за Йохан Кройф.

Очаквайте подробности, информацията се обновява.

Ключови думи

Коментари

С едната ръка играе футбол, а с другата излъчва като репортьор.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.