Тайландският собственик на "Лестър" Вишай Шриваданапраба възнамерява да подари по един Mercedes B-class Electric Drive на футболистите и треньорите на новия английски шампион, пише британският в. "Дейли Мейл". Той е поръчал 30 броя от електрическите коли на компактния модел. Всеки един екземпляр се очаква да излезе 41 206 евро или общо 1 236 180 в европейската валута.

Возилото се задвижва от елетромотор, с който с едно зареждане може да измине до 200 километра. Освен това върви с луксозно изпълнение и доста електронни глезотии в салона.

СВЕТЪТ ПОЛУДЯ ПО "ЛЕСТЪР" (СНИМКИ, ВИДЕО)

Харчовете на боса няма да спрат дотук. В първите часове след предсрочно спечелената титла той обещал на тима дълъг уикенд в Лас Вегас. Там "лисиците" ще бъдат настанени в един от най-скъпите хотели и единственото, за което ще плащат от джоба си, ще е в казиното. Но и там ще има "комплименти" от собственика.

Отделно ще получат и премии. Твърди се, че отборната премия възлиза на 6,5 милиона паунда (8,1 млн. евро). Те ще бъдат разпределени между футболистите и щаба. Състоянието на Вишай Шриваданапраба се изчислява на 2 милиарда британски лири. 

ЧУДОТО Е ФАКТ. "ЛЕСТЪР" Е ШАМПИОН НА АНГЛИЯ

Клубът тепърва ще печели от спонсори, от тв права, от постъпления от Висшата и Шампионската лига...

До края на първенството остават два кръга, които, по всичко личи, ще минат ваканционно за играчите. Те ще се отдадат на забавления след това. С изключение на националите, които ще играят на европейското във Франция.