Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Сталин помири комунистите и православните християни. Помирението стана отдавна, на фронтовете на Великата Отечествена война."

Това заяви днес лидерът на Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ) Генадий Зюганов, цитиран от Нюз.Ру. на митинг в Москва. Той бе посветен на Първи май, но комунистическият лидер използва съвпадението с Великден, за да поздрави последователите си и с християнския празник. Както и за пореден път да похвали Бащата на народите.

НА ШЕСТВИЕТО НА БСП: ОПИТАХА ДА ЗАПАЛЯТ ЕВРОПЕЙСКОТО ЗНАМЕ

"Сталин не случайно покани всички висши йерарси и в годините на войната бе проведен събор, бяха възстановени много духовни семинарии. Тази стъпка бе направена в правилната посока. За съжаление, след това Хрушчов се опита да възкреси не най-добрите отношения с вярата и църквата, но ние поправихме тази грешка", каза още Зюганов.

Той обаче не спомена и дума за десетките хиляди свещеници, загинали в болшевишките лагери.

Отделно близо 100 000 души се събраха на профсъюзно първомайско шествие на Червения площад в Москва. То бе под надслова "Не на увеличаването на данъците и цените! Да на увеличаването на пенсиите и заплатите!"

Ключови думи

Коментари

Кирил

Нищо добро не чака нещастниците, които живеят на територията на бензиностанцията.....

ddemi

На свиня не ѝ трябва кладенчова вода...

Ами да, това са двете категории, които трепеше най-масово.

веселяк

Готови са на всичко да изкарат най-големия дявол агне.

Цюгановски цинизъм

Изреченото от комуниста Зюганов е цинизъм и гавра! И този безскрупулен комунист, не се е посвенил да говори абсолютни лъжи точно на Великден - най-светлия христииянски празник! Зюганов, мракобесникът и полуграмотен простак отлично знае, че точно по нареждане на Сталин - чудовище, военнопрестъпник и най-големият и зловещ изверг в световната история, е наредил да бъдат убити десетки и стотици хиляди свещеници, при това, по особено мъчителен начин! Както да бъдат ограбени и съборени стотици църкви и манастири! Впрочем, червеният пелтек Миков как така е пропуснал да покани на днешното сборище на престъпната му и кървава партия другаря Зюганов? Ако не друго, щеше да му даде едно рамо, че да го преизберат на предстоящия конгрес на комунистите. Защото и червеният пелтек Миков е от най-отявлените, най-зловредни и отвратителни комунисти!

Само за Зюганов работи цял винзавод. Не помня в кой град беше.

Митко

"Не на увеличаването на данъците и цените! Да на увеличаването на пенсиите и заплатите!". Забравили са "... и повече социални кухни".

как

Днеска говорят брадати лъжи,а искат да им вярваме за човеколюбието в миналото.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.