Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Женско лицо - измъчено, в едър план. Благодари. На Волен. Отдолу надпис - име, населеното място и пояснение - за животоспасяващо лечение. Второ лице. Естествено, пак в едър план - трябва да се види как потрепват устните, когато се сипят благодарностите....

Това е православна солидарност. Предизборен клип на Атака и Волен Сидеров. (Остава висящ въпросът православната солидарност значи ли солидарност само между православни, или можеш да дариш лечение на някой католик по изключение... За мюсюлманин не смея да питам)...

Разбирам популисткото дрънкане на Вожда-националист - то е задължителен атрибут на идеологията, която той си е избрал изповядва. Или да твърди, че изповядва. "Казвай на хората това, което искат да чуят..."

Разбирам и свадливостта му - нека така наречем странната слабост към скандали на публични места  - когато винаги си гледал другите изотдолу, ти се ще всички да забелязват колко висок си станал, когато под нозете ти е мокетът на парламента.

Разбирам и слабостта му към лукс за чужда сметка - това е малката компенсация за копнежите на момчето от неголемия провинциален град...

Това, което не искам и не мога да разбера, е да използваш мъката на един човек в предизборен клип.  Да насочиш срещу него камера, докато му подаваш пари за живот. Никой, разбира се, не ги е изтъпанил тези женици насила пред тази камера. Но само човек, който знае какво значи безизходица, който знае какво значи да събираш пари за живота на детето си, може напълно да разбере каква грозна картина ни показват режисьорите на Сидеров. И ако в него беше останала една капчица нормалност, той не би трябвало да го позволи. Но го е позволил. 

Накрая на клипа едно детенце му пожелава да води България. Не казва накъде да я води.

Ключови думи

Коментари

shiro

Много жалка работа. Показва доста.

Радев

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Москва

Dzham, nema li da drasne6 ne6to i za tvoya brat RUMEN PETKOV?

София

Много точен въпрос! Но отговор, както виждаме, няма. Не е лесно да се чекнеш между толкова разнообразни другари, все юнаци и все с интереси, които как да изтървеш! А и да си винаги on the safe side.

Вяра

Недоучилият богослов Волен-Болен си е измислил някакво "православие" и го развява предизборно като партиен байрак. Грях!

denim58

Дипломираният богослов Волен Сидеров, нищо не е разбрал. Когато помагаш, избягваш да се афишираш, но как да искаме нещо от човек, който беше женен все още за Капка Сидерова, а имаше любовница.....Морала на Сидеров е абсолютна нула! Този човек ме отвращава!

д-р Пeтроff

Той не е дипломиран,За това в "Демокрация" имаше скандал,но Йордан Василев го наложи.А колкото до дарителството,в Библията е казано: Матей 6: 2 И тъй, когато правиш милостиня, не тръби пред себе си, както правят лицемерите по синагогите и по улиците, за да бъдат похвалявани от човеците; истина ви казвам: Те са получили вече своята награда. 3 А когато ти правиш милостиня, нека левицата ти не узнае какво прави десницата ти. Това е за "православния богослов" Сидеров.С религията е скъсал отдавна,ако въобще е бил религиозен.

Румен Такаринсков

Г-жо Джамджиева, моля Ви свалете си забрадката, без нея ще бъдете много по-изискана!

s.djam

Господин Румен Такаринсков, и вие ще бъдете по-приемлив, ако си смените името :-), че не пасва на политическата ви принадлежност

ZakkWylde

По цял свят е пълно с католически и евангелистки болници, по цял свят католици, протестанти, а за евреите да не говорим, са създали мощни благотворителни мрежи. Дори една Хизбула при чалмите поддържа множество болници и училища. При т.нар. православие нема такива работи. В този смисъл Волен Сидеров е много подходяща илюстрация на "традиционното вероизповедание в Република България", което BTW е все по-православно и все по-малко християнско.

Петър Никифоров

И със забрадка и без забрадка Светлана Джамджиева е пристрастна. Защо Светла пишеш лошо за Бареков и хвалиш Румен Петков? Ами защото ти е приятел! Нали така!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.