Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„За нас е важно на първо място прогресивното облагане на доходите, защото неравенствата в България достигат убийствени размери. За нас е важна и ролята на държавата, която трябва да бъде засилена, включително в икономиката, както и по отношение на много функции, които днес са предадени на частния бизнес – те трябва да се върнат на държавата”, каза председателят на БСП Михаил Миков в ефира на Bulgaria on air, предаде председателят на партията.

Миков припомни, че „сегашното дясно правителство е отнело онези 10% отстъпка от данъка на най-бедните работещи в Европа – става въпрос за 408 лв. годишно – която предишното правителство с мандат на БСП им предостави“. Според червения лидер при правителството на Пламен Орешарски били размразени „всички социални плащания, замразени от финансовия министър Дянков в правителството „Борисов 1”.

Михаил Миков посочи „демографската катастрофа за ясен индикатор за социално-икономическото развитие на България".

Дясната политика е с особен принос в демографския проблем. Само по време на кабинета „Орешарски” се забеляза някакъв обратен тренд, а през 2015 г. достигнахме нивото на раждаемост от 1945 г., когато мъжете са били на война”, обясни Миков.

По думите му тази година ситуацията е още по-зле, защото за първите два месеца за били родени 1 500 деца по-малко. 

Михаил Миков припомни, че от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ са поставили пред президента искането за провеждане на КСНС по демографския въпрос и той е приел.

„Важно е за България и всички политически партии да се очертае размерът на катастрофата и спешно да се предприемат мерки”.

Михаил Миков не скри, че все още доверието към БСП не е стигнало до фаза, в която от ляво да разчитат на по-голяма подкрепа.

„Очевидно има съмнение в нашата автентичност и мерките, които предлагаме и затова трябва да бъдем още по-настойчиви и упорити”.

Според него обаче сегашната дясна политика на правителството ще убеди хората, че алтернативата на статуквото е не нови лица, а нови политики – политики, които изразяват интересите на голямата част от българските граждани, а не на играчи, които стоят около правителството.

Ключови думи

Коментари

А,бре, вие не се ли свършихте?!

Дани

Да се свършим ли? Поне още 5 пъти можем да ви резнем бляновете да бъдете част от западния елит, докато се срамувате от сънародниците си. Ние идваме. Отново :))

Иван

Вече циганките не ви ли пускат?

az

нещо за раждаемостта по време на виденовата зима не каза ли?

Аватарчо да си подкрепи партияния секрецар

Деян

Точно така, другарю Миков! При Орешарски народът масово го удари на изуй гащи. А сега? Сега ципът е плътно закопчан.

А бе нема ли некой прилежен третокласник, да обясни на г-н Миков, че 10% от 50000 са 5000 и 10% от 500лв са 50.

„Очевидно има съмнение в нашата автентичност" - не е съмнение, а е доказателства ... че за нищо не ставате

Николай I

А бе трябва ли да чета глупостите на Миков, следвани от глупостите на Цветанов. За сведение на що годе нормалните граждани, доколкото са останали такива в територията: Редуват се да ни управляват идиоти. Кръгли идиоти! Цинкови кофи ( по Тони Филипов, д-р).

"Демографската катастрофа" другарю Миков се дължи на вашето управление, а не на намалени социални помощи. Вашата комунистическа идиощина прогони от България хората, пред които стои перспективата да имат семейства и да раждат. Ако вие не бяхте продали България на СССР и след като тази система се разпадна не продължихте да управлявате под различни имена, нямаше никога да се стигне до тази катастрофа. Вие сте виновни за упадъка на България и никой друг.

как да не се сети човек

Раждаемостта няма как да я увеличите,но членовете ви ударно помагат за увеличение на смъртността.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.