Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ахмед Доган и Делян Пеевски нямат право да влизат в република Турция. По познатата схема новината се появи първо в близки до властта турски медии и само часове по-късно бе потвърдена от посолството на Анкара в София, което всъщност не беше длъжно да го прави. Тоест, можеше и да си замълчи. Но очевидно санкцията срещу Доган и Пеевски е замислена като шамар, който българската публика трябва да чуе. Е, чу се.

Защо Турция взе това решение? Засега нямаме нищо друго, освен режисирано изтеклата информация в турски вестници, а тя може и да съдържа истинските причини, но може и да не ги съдържа. Видимите неща обаче са поне две - първо, решението на Турция ще има вътрешнополитически последици, тоест - може да бъде тълкувано и като намеса; и второ, това може да се окаже най-сериозният сблъсък, който политически дълголетният Доган преживява. Така в края на деня (или още на тази година) Ахмед Доган може и да се окаже принуден да разбере, че започва да губи своята машина за избори-власт-пари-пак-избори-пак-власт-още повече пари.

"Доган е новият Левски"

В публикациите в турската преса са посочени три причини за влошените отношения между Анкара и двойката Доган-Пеевски. Първата бе забелязана от всички и заля българските медии - острата му позиция срещу предложената от бившия председател на ДПС Лютви Местан декларация по повод сваления руски самолет. Доган я окачестви като протурска, а Местан определи светкавичното си отстраняване с думите „настъпих руска мина“. Тази нишка не може да бъде пропусната - „Ахмед Доган отново се показа като съветски агент“, написа вестник „Стар“.

Пеевските медии веднага засвириха на националистическата антитурска струна, която е така популярна в България. „Ахмед Доган е новият Васил Левски, който пази страната ни от разпокъсване“, написа едното издание. А станалите допълниха: „Най-мразеният доскоро политик у нас Ахмед Доган като нищо утре ще се събуди като най-обичания". Или пък: "Признаха, че Доган и Пеевски работят за българските интереси и ДПС не е турска партия!“. Логиката е плашещо елементарна - колкото повече си против Турция, толкова по-велик българин си. Тази теза е наивна, защото българите познават достатъчно свои политици-националисти, които са отишли още по-далеч в говоренето срещу Турция, но никой не им е забранил заради това да ходят на море в Анталия.

"Императорът на контрабандните цигари"

Турските медии посочват още две причини за санкцията срещу Доган-Пеевски, освен казуса с руския самолет. Едната е масовата и несравнима по острота и интензивност антитурска кампания в медиите на Пеевски. Бяха описвани сценарии, конспирации, шпионски филми. Но нито едно от твърденията не бе доказано. Не последва и нито едно действие на българските служби, ако наистина е имало недопустима намеса от страна на Турция в определени процеси. Втората причина е синтезирана в определението, с което вестник „Стар“ описва депутата - „император на контрабандните цигари“.

"Пипалата на проруския олигарх Пеевски стигат до Турция и може да се окаже, че той е в основата на контрабандата на български цигари в Турция", пише изданието. Според публикации в турската преса, сред най-популярните марки контрабандни цигари в страната са тези, произвеждани от „Булгартабак“. А Делян Пеевски вече е сред официалните собственици на фирмата. Седмичникът „Капитал“ цитира данни на Турската дирекция за борба срещу контрабандата и организираната престъпност, според които около 50% от контрабандните цигари са марки на „Булгартабак“. Този дял от пазара се оценявал на половин милиард евро годишно. Турция не крие, че свързва финансирането на обявената за терористична Кюрдска работническа партия (ПКК) с пазара на нелегални цигари, които влизат от южната граница на страната. А посочването на тандема Доган-Пеевски в този контекст говори за съвсем друго естество на причините за турската санкция.

Какво предстои?

В рамките на видимото ефектите от тази санкция са поне два: първо, Ахмед Доган и Делян Пеевски са пакетирани, свързани, в комплект. Второ, Доган ще трябва да свикне да живее с етикетите „проруски“ и „антитурски“. И двата резултата, особено вторият, ще намалят със сигурност броя на избирателите на ДПС, ще намалят и привързаността на оставащите към партията. Не можеш да се обявиш за враг на Турция и да очакваш доверие от хора, чиито роднини живеят в Истанбул и Бурса. Сега медийната империя на Пеевски се опитва да изпере Доган като национално отговорен политик и приемлив партньор за бъдещо управление. Има обаче една важна подробност: целевата група на подобна кампания са българите, които така или иначе няма да гласуват за ДПС. А дали всичко това помага на партията на Лютви Местан? Засега със сигурност пречи на Ахмед Доган. Въпросът кой точно ще се възползва от вакуума остава отворен.

А най-лошата новина за Доган и Пеевски може да се обобщи така: турската държава им намекна, че развитието на този сюжет може и да не се ограничи само в рамките на политическото.

Текстът е от Дойче веле

Ключови думи

Коментари

Инспектор Стрезов

И най-добре ще е да не се ограничи в рамките на политическото.

Да напомня

Императорът на контрабандните цигари (и на други подобни нещица) не беше ли някога (а може би и до днес) Бойко Бирисов??? Описано е и в грамите на американските посланици, а и в книгите на разследващи европейски журналисти.. Или той откакто влезе във властта ги прехвърли на приближеният си Пеевски, с когото заедно се появиха от нищото във властта през 2001-ва година наред с доведеният от Мадрид Симеон..

До да напомня

Не не беше Б Б,така ти внушава да мислиш Костов.И сега ако клатенето на правителството от ДСБ понамалее това ще е показател,че парите им идват от едно и също с тези на Доган и Пеевски.Осветяването на Костов започна-списъците за КТБ.

Мащабен криминален комплот

Що се отнася до самата забрана Доган и Пеевски да стъпват в Турция, е пълен абсурд тя да е по политически причини. Това което сега изби на повърхността, се подготвя отдавна. Не случайно и Борисов и особено Цацаров бяха привиквани на разговори в Турция (на които Ердоган се оказа спешно зает далеч от столицата и не присъства, а срещите се проведоха с премиера на Турция и с главния прокурор там), а после тук не стана ясно за какво беше всичко това. Не случаен и за отвличане на вниманието от истината е и последвалият и дошъл ни изневиделица театър с внезапната поява на светло, на потъналият от години в дълбитите на сараите си Доган, на парти на ДПС, изказването му, което разтърси из основи цялата държава, смяната на Местан, неговото паническо бягство, заедно със съпругата му в турското посолство, защото се е страхувал за живота си. Особено показателен, обаче е страхът на Местан да се обърне към държавната власт за осигуряване на сигурността му, защото тя - държавата, в същия момент, под нечие коварно давление, внезапно демонстративно, ПОКАЗНО отстрани охраната му!

mardafi

Мда сега очаквам Турция да си издейства европейска заповед за задържане на Мамин Свинчо - следва екстрадиция и после се сещате ще го уважават на мама прасенцето

"К*Р ЗА ПЕЕВСКИ“! и ЗА ДОАН ТОЖЕ!Най-голямата падение на сокола е, че го сравниха със отгледаното от него сукалче, който му беше само куриер /приносител на малки жълти листчета/! И двамата са криминални типове.\\\"Уличаваща информация на партньорските служби за почетния председател на ДПС Ахмед Доган и на депутата от ДПС Делян Пеевски " МОЖЕ ДА ИДВА ОТ ЛИХТЕНЩАЙН! ЗАПОРИРАЙТЕ ПАРИ И ИМОТИ!

Само боко ми лпсва...

Факт

Не демонизирайте Пеевски! - Иван Костов.

Тъпако: думите "не демонизирайте Пеевски" на български означават: не обяснявайте с корпулентната му личност това, което иде от Доган, от Иванов, от Денчев, от Шаренкова и от общия им господар, който не е в България.

Накрая ще излезе така, че те двамата са си издействали забраната. Все пак да очистят малко калта от себе си. Аман от филми

МОНИ

доган за да се изчисти от Турция ще се преименува на СОКОЛЬОВ.

а пеевски ще добави само едно "й"

Сокольов и Славеески хаха

Развеселен

много силен анализ

Ердоган бил враг на цигарите хахаха

;)

@@@ Като капак на наистина мащабен сценарий идва и това внезапно награждаване с почетен знак за държавност на Доган, за втори път, май, поднесен му от последният шеф на 6-то ДС, Митьо Гестапото (а уж комунистическата ДС отдавна била умряла), заедно с едно проПутинско образувание начело със Светлана Шаренкова.. Повечето награждавани с орден "Стефан Стамболов", чието име окепазиха, защото на тях за това име не им пука, са агенти на ДС и КГБ и край тях, за камофлаж някой за когото се знае, че няма да откаже наградата, обиден до кого са го подредили... Наградените до сега: Желю Желев, Георги Първанов (Гоце), патриарсите Максим и Неофит (не ми се търсят сега агентурните им имена), Бойко Борисов ("Буда" но по криминални причини), а за приемлив фон и Фандъкова, Андрей Пантев, Ангел Марин и Маргарита Попова, Ивайло Калфин, сега и Светлин Русев.

cos

Не мисля, че фона Фандъкова, Андрей Пантев, Ангел Марин и Маргарита Попова, Ивайло Калфин и Светлин Русев прави нещата приемливи. Напротив, задълбочава отвращението.

съболезнования за Сокола-Буревестников

10-12% от избирателите на ДПС в странство са чао. Чао са още толкова в Кърджалийско. Това значи развързване на торбата с кинтите на свинеобразния, тоест финансов колапс. Ако турците забранят и на депутатите на ДПС да влизат в Турция, следва фалита на крадливата измет, а дано.

Часовник Ришельо

Ама то няма никакво значение оттук насетне ДПС, начело с Доган и Пеевски. Смисълът на тази партия беше да бъде мост между България и Турция(това е по Луканов и Прехода след Възродителния). Нелепо е да си мислим, че страна като Турция ще седи кротко и тихо, ако проведем Етническо прочистване(в стил Милошевич и Косово) или пък насилствено Преименуване. Ролята на ДПС беше точно в това да поддържа спокойствието, приятелските отношения и взаимно доверие между България и Турция. За КЪВ МИ Е Доган и ДПС след като те създават конфликт с Турция на НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ОСНОВА......Това е някакъв "висш пилотаж" в главата на Сарая...но всъщност е една ОГРОМНА ТЪПНЯ! Това е пълна катастрофа на експертните политически претенции на Доган и ДПС. В крайна сметка ДПС, дори в този уродлив вид(който се оформи след 2001), и НИКОЙ НЕ МОЖЕ КОПЧЕ да им каже в България, ПАК НИ ДОВЕДОХА ДО КОНФЛИКТ с Турция. Така че то просто смисълът от тази партия се загуби и тя се превърна в собственото си отрицание. Нещо като Еничарски корпус на Атака.....

Мао

Никога не е била такава ролята на ДПС , от времето на възродителния процес , до създаването и поддържането на ДПС , всичко е проект на стратезите от Кремъл . Всички забравят как преди 17 г. Примаков дойде в България и се срещна само с Доган на четри очи в Шератон . Това бе малко преди свалянето на Костов , кой беше Примаков не е необходимо да се обяснява , та лакърдиите за Турция и прочие 25 г. са само за заблуда на наивници .Сега както никога се вижда кои скочиха в защита на Доган ,цялата КДСарска сган , някои ги мислехме за умрели но и те изпълзяха на рубежа , защото знаят КРАЯТ на Доган е и техният край , без него целият пъзел на подмолната им власт рухва .

Пропускаш, че наскоро ДПС изпрати в Турция свои прадставители на събитие на най-голямата опозиционна турска партия. (точното име на събитието и на партията не си ги спомням, пък ме мързи сега да ги търся)

Ахмед Ага

Такава е съдбата на двойните агенти като д-р Ахмед Доган. В един момент едните го задължават да направи нещо срещу другите, а двойният агент няма полезен ход. Или ще го е*** едните, разюитайки на помощ от другите или ще го е*** и едните и другите :)

с други думи проекцията на Турция в България вече е ДОСТ.

ами

хубаво е че си анонимен, иначе тъпотията щеше да си има име!

с други думи проекцията на Русия в България вече не е ДПС.

denim58

А продължението, може да се окаже издирване чрез Интерпол.

Очаквам най-после и други спец.служби да се заинтересуват и ликвидират агата Доган и щопара Пеефффски

Поне се разбра защо свинските медии са толкова помитащо мръсни, просташки и елементарни. Защото мръсотията и простотията не идват откъм Босфора или Анадола, а от североизток.

Ха добро утро, откога се говори за хибридната война.

Има такова нещо

Стана много "божествен"! След трансформацията в БОГ, отиди и на ОЛИМП ( САРАЙ). Едно е да си ЗЕВС, а друго е да си ...Дионис да кажем.,където функциите са ограничени в алкохол , купони ....такива неща. Когато се сблъскаш с някой БОГ началник ...стават такива катастрофи ! Всъщност нещата стоят и обратно ,ако Турция бе забранила на Пеевски /Дуган да стъмват в Турция , щеше ли да стане преварата срещу МЕСТАН!?

При руско-турските проблеми през 19 век ние спечелихме. Сега обаче струва ми се ще изгубим

root

От вакума ще се възползва ГЕРБ. Защото бяха достатъчно далновидни да изградят партийни структури в смесените региони.

ozzy

Червена ти е трътката кат на "аватар"

Кабакчиев

Г-н Бедров един ден изказа една пълна нелепост, едно смехотворно твърдение: протестите срещу съдебната система се били засилвали неимоверно. Още същата вечер те спряха - и така и не се подновиха. Попитах поне десет пъти тук г-н Бедров "Какво става с протестите?" В отговор - ни вопъл, ни стон. Сякаш г-н Бедров не чете това, което пише. Сега пък мисли, че е възрадвал част от аудиторията с просветлението си "Доган ще трябва да свикне да живее с етикетите "проруски" и "антитурски". И двата резултата, особено вторият, ще намалят със сигурност броя на избирателите на ДПС, ще намалят и привързаността на оставащите към партията. Не можеш да се обявиш за враг на Турция и да очакваш доверие от хора, чиито роднини живеят в Истанбул и Бурса." Тоест Бедров го играе делфийски оракул (или оракулка - било е било жена): ДПС ще отслабне от случилото се. Ха, да видим! Но особено нелепата част в изказването е: "Не можеш да се обявиш за враг на Турция и да очакваш доверие от хора, чиито роднини живеят в Истанбул и Бурса." Г-н Бедров, трябва да изучавате много по-задълбочено и турска история, и днешната турска политика. Думите "враг на Турция" са думи на Ердоган - а Ердоган нито е Турция, нито има право да говори от името на Турция. И освен това, както е известно, българските турци в Турция в мнозинството си са против Ердоган. И причините за това са ясни. Поведението на Ердоган е като на комунистите в България до 1989 г.: "говорене от името на народа". А иначе г-н Бедров се афишира като антикомунист ...

Всеки път, когато някой каже нещо смислено, Кабакчиев е насреща.

И като как целевата група ще промени мнението си за Доган в комплект с Пеевски и ДС? Ако ще NYT да пише "национално отговорен", как? Дали това помага на Лютви Местан не зависи само от ДПС и ДС, хахаха!

лвл

Бедни ми Бедров, за да се харесаш на работодателите си пишеш откровени простотии. Запиши си някъде, че мнозинството, над 70% от българските турци, живеещи в Турция не подкрепят Ердоган. Те се изселиха в Евпопеяска Турция, където подкрепата на партията на Ердоган няма нищо общо с подкрепата, която взема от района на Анкара, например. Нашите турци са образовани, поради това няма как да припознаят Ердоган така, както Вие си въобразявате. Всъщност дано само си въобпазявате, защото ако Ви се иска да е така то Вие ще сте в групата на заразата "османизъм". А тя се хваща от протестъри и русофоби! Пазете се!

cos

Съветски тъпанар

zapoznat

Сега Турция отсвири Доган и Пеевски официално, от тук нататък следват едни "доброволни" прехвърляния на активи , защото цялата бизнесимперия Доган-Пеевски е изградена на базата на турски бизнесмени, турски фирми в диаспорите в Европа, Австралия, Канада, САЩ/ между другото една от най-големите транспортни фирми в Чикаго е именно на Доган/. Има съмнения дали цялата вериги от бензиностанции ЛукОйл в САЩ не са подвластни на него. Но защо да се гадее ,,,,времето ще покаже. Между другото и много бизнеси и бизнесмени ги доведоха до просешка тояга, та типърва развръзката предстои.To be cont......

цялата бизнесимперия Доган-Пеевски е изградена на базата на руски бизнесмени, руски фирми

Владислав Иванов

Лоши новини за Сокола, ама друг път. На европейската журналистика (и полититически анализатори вероятно) продължава да им липсва необходимото въображение необходимо за осъзнаване на мащаба на свинщината, а може и просто аристократично да бърчат нос и да гледат в другата посока (еми то наистина смърди яко тук). Активно мероприятие е цялата работа, и туйто, никой не може да ме убеди в друго. Най-вероятно поизчистване на имиджа на ДПС, кръговете и останалата свързана смрад, подготвя се най-вероятно Grand Re-opening (нов бардак със старите курви) и коалиция ГЕРБ + ДПС идваща на власт след "поискани от народа" предсрочни избори. Активно партньорство между ДС и Турските тайни служби и медии, на няколко нива. Продаване на националните интереси на едро, за дребни пари, както обикновено.

щшщ

Незнам къде се е блъснал Доган, но Бедров отдавна се е блъснал челно, щом пише такива глупости!

камъче

Не "блъсна ли се", а "блъснаха ли го". Да, така изглежда. Да, някой, който има сметки за уреждане с него. Да, при този руско-турски конфликт може да спечелим и да, нашите анализатори сричат, а моментът е да се пее!

лалка

готин текст

ozzy

Доган, Местан и МУТРАТА са стъпили на мафиотска мина. Чакаме развръзката.

ПРАБАБА 73

МНОГО ДОБРЕ ОПИСАНО И ТО ОТ ЧУЖДА МЕДИЯ.А НАШИТЕ МЕДИИ ГО СРАВНЯВАТ С ЛЕВСКИ.И АНАЛИЗАТОРИТЕ ПО СУТРЕШНИТЕ БЛОКОВЕ ГОВОРЯТ С ПОЛОВИН УСТА ЗА ТОВА.И ЧАК СЕГА СЕ СЕТИХА ОТ НАП ДА ПРОВЕРЯВАТ ДЕБЕЛОТО ПРАСЕ.И ЩЕ ГО ИЗКАРАТ ЧИСТО И НЕВИННО КАТО КАТО ЕДНО ХУБАВО ИЗКЪПАНО С НАЙ-ХУБАВ ШАМПОАН ПРАСЕ.

ozzy, давай за огледалото, че нещо стана скучно!

Кабакчиев, добавка

Изключително ниско равнище на мнозина пишещи тук. Лвл представ добре аргументирана теза, някакъв под него написал "съветски тъпанар". Може някой дори да е тъпанар, но това трябва да се докаже. Подвиквания "тъпанар" и подобни са израз на пълно малоумие и простащина. И Ozzy тоя път се е поизложил. Бил разкрил Тренчев като червено мекере още през 1990. Ми да беше дал данни, обстоятелства, доказателства, а? Аааа, що ще дава? Изтрясква си твърдението и отива да си пие биричката. Ние да се досещаме защо и как Тренчев е еди-какъв си. Бягайте да се ограмотявате, бе, алоу!

Професионалист

Дано турските килъри са по-добри от българските и руските.

камъче

до Кабакчиев............Подвиквания "тъпанар" и подобни са израз на пълно малоумие и простащина........Това важи ли за срещата на Борисов в Лондон? ........Ми да беше дал данни, обстоятелства, доказателства, а? Аааа, що ще дава? Изтрясква си твърдението и отива да си пие биричката.........Това отнася ли се и за двете каки /там дори един факт няма!/ или си мениш мнението през ден, през два, на четна и нечетна дата?

камъче

Мерси, Кабакчиев! Така и предполагах!

ozzy

Кабакчиев, добавка 2/13/2016, 8:51:02 AM...Изключително ниско равнище на мнозина пишещи тук. Лвл представ добре аргументирана теза, някакъв под него написал "съветски тъпанар". Може някой дори да е тъпанар, но това трябва да се докаже. Подвиквания "тъпанар" и подобни са израз на пълно малоумие и простащина. И Ozzy тоя път се е поизложил. Бил разкрил Тренчев като червено мекере още през 1990. Ми да беше дал данни, обстоятелства, доказателства, а? Аааа, що ще дава? Изтрясква си твърдението и отива да си пие биричката. Ние да се досещаме защо и как Тренчев е еди-какъв си. Бягайте да се ограмотявате, бе, алоу!...камъче 2/13/2016, 1:07:04 PM Отговоридо Кабакчиев............Подвиквания "тъпанар" и подобни са израз на пълно малоумие и простащина........Това важи ли за срещата на Борисов в Лондон? ........Ми да беше дал данни, обстоятелства, доказателства, а? Аааа, що ще дава? Изтрясква си твърдението и отива да си пие биричката.........Това отнася ли се и за двете каки /там дори един факт няма!/ или си мениш мнението през ден, през два, на четна и нечетна дата?...камъче 2/13/2016, 2:39:29 PM ОтговориМерси, Кабакчиев! Така и предполагах!...Честито разбрахте се!

Кабакчиев

Алоу, двамата господа по-долу - камъче, ozzy! Какво искате да кажете? Нищо не разбрах!

Кабакчиев

Благодаря за материалите, хвърлих един поглед, нямам сега време. Ще прочета внимателно всичко. Сега само ще кажа, че, първо, Тренчев не съм го виждал от 1992 г. насам. Второ, че всеки човек носи отговорност за собствените си действия и/или бездействия. Не вярвам Тренчев да е извършил неказонни деяния, каквито, както виждам, като че ли му се предписват. Ако говорим за политическите му отговорности, това е друг въпрос. Аз самият съм му търсил сметка за грешки.

ozzy

Благодаря за вниманието.

Кабакчиев - корекция

Струва ми се, че софтуерът прави грешки. Така или иначе - "неказонни" да се чете "незаконни"; "предписват" да се чете "приписват".

камъче

Кабакчиев, добавка 2/13/2016, 8:51:02 AM........цитат: Подвиквания "тъпанар" и подобни са израз на пълно малоумие и простащина........въпрос: Това важи ли за срещата на Борисов в Лондон? ........цитат: Ми да беше дал данни, обстоятелства, доказателства, а? Аааа, що ще дава? Изтрясква си твърдението и отива да си пие биричката.........въпрос: Това отнася ли се и за двете каки /там дори един факт няма!/ или си мениш мнението през ден, през два, на четна и нечетна дата? Не е от софтуера. Пакостливи ръчички пипат! Разместват ни коментарчетата, за да се загуби смисъла и да изглежда като общуване на идиоти, но иначе има свобода на словото!

Кабакчиев

"Камъче" пише: "въпрос: Това отнася ли се и за двете каки /там дори един факт няма!/ или си мениш мнението през ден, през два, на четна и нечетна дата? Не е от софтуера. Пакостливи ръчички пипат! Разместват ни коментарчетата, за да се загуби смисъла и да изглежда като общуване на идиоти, но иначе има свобода на словото!" Не разбирам въпроса за двете каки. Не си меня мнението през ден два. Много ряко си меня мнението, само при наличие на сериозна причина. Не намирам "пакостливи ръчички да пипат". Не намирам да има размествани коментари. Прави ми обаче впечатление, че редът на коментарите е различен при сърфиране от компютър и от телефон. Като цяло: на разбирам какво иска да каже "камъче". Споменах преди няколко дни, че ми се струва, че или ту не го изплюва, ту го гълта.

Две напълно неясни съобщения. Ozzy: "наивен, съм, че над 40дена пъдих червените боклуци 97ма. а после дървени философи /платени или само дървени - познай се/ се зарадваха на мадридското, а аз до ден днешен на КОЙ да обяснявам Костов има ли сестра. За Тренчев се разбрахме, "подкрепата" му я видях още от времето на СДСтата с тирета. На улицата Кабакчиев, на улицата наборе се ражда истината." Анонимен (2/13/2016, 2:32:48): "Аз веднъж влязох на Раковска 134 и не повторих. Никак не ми харесаха виделите, разбралите, знаещите и можещите начело с Христо Бисеров. Може и теб да съм те видял." Моля, ако очаквате от мен някакъв отговор, ОБЯСНЕТЕ КАКВО ТОЧНО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ.

Кабакчиев

Съобщението 2/13/2016, 11:07:38 PM е мое.

socialen

Доган отстрани Местан, защото го обвини, че работи в полза на интересите на Ердоган против България. Реакцията на правителството на Ердоган доказва, че Доган е прав! Доган отстрани човека на Ердоган в България.

socialen

"Добрият" проамерикански олигарх Прокопиев и останалите компрадорски кръгове около него се опитват от 2 години да присвоят и/или разрушат бизнеса на Пеевски и Василев.

socialen

Бедров, Прокопиев и сие застават на страната на корумпирания Ердоган само и само, за да постигнат икономическите си интереси и тези на техните спонсори.

socialen

Бедров сам се деградира до бард на платената, частна "журналистика", работеща в полза на специфичните интереси на притежаващите я икономически кръгове! Да цитираш контролираните и платени от корумпирания, диктаторски Ердоган е олицетворение на особена форма на сервилност.

socialen

Разбира се, че контролираните от корумпирания Ердоган турски медии ще излеят цялата поръчана от Ердоган помия в/у Доган и Пеевски след като те разкриха и посекоха Местан като васала на Ердоган и като Проводника на Неоосмански Интереси на Ердоган в България.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.