Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Понеделник ранен следобед. Двама българи в Лондон си говорят. Обсъждат атаките в кафявите медии срещу всеки, който по някакъв начин не е симпатичен на икономико-медийно-съдебното статукво. Разбира се, че всеки, който се усъмни в правотата на определени лица, бива обявяван за гей след по-малко от 24 часа от сайтовете, които депутатът от ДПС Делян Пеевски използва за изявленията си.

Откакто Радан Кънев обяви, че минава в опозиция и споменава по-често имената на Делян Пеевски и Сотир Цацаров, любим сюжет за кафявите медии стана „Рада Дълбоката“, както те наричат лидера на ДСБ.

Един приятел със сравнително високо IQ ми каза, че вярва на историите за "Рада Дълбоката". Тогава си казах, че след като и умни хора се връзват след толкова системно облъчване, трябва да се покаже що за журналисти работят там“, разказва пред Клуб Z Иван Филипов. Той е консултант в столицата на Великобритания, завършил е престижния London School of Economics.

Съчиних си някаква глупост, която да е точно в стил ПИК. Пратих им я на мейла, който са дали за контакт. Реших да проверя“.

И Иван започва да пише измислицата:

„Радан Кънев се опита да си уреди гласове в Лондон, но си уреди нов любовник. Това е последната мълва сред българската емиграция в Лондон, която достигна и до мен. С риск да разбуня духовете, ви пращам тази история на своя глава, надявам се да бъде отразена в ПИК!"

Следва измислен разказ за среща на Радан Кънев със сънародници в Лондон, която останала скрита. Били се събрали около 30 души, разбира се – „представители на българското ЛГБТ движение в Лондон". Авторът продължава в писмото:

На всичкото отгоре на афтър-партито след либералната вечеринка, Радан си отишъл с такси с млад нашенец (снимки на таксито и Мартин - новата тръпка на Рада), който работи като консултант в Лондон по човешките права, и помага на хомосексуалисти от бежанските страни да се уреждат с по-лесен статут в Европа. За него става ясно само, че в БГ гей-средите на Лондон е известен като Марти-О...

Прикачил съм снимки, моля не си затваряйте поне вие очите, след като много „сериозни“ медии ми обърнаха гръб! Явно за Бойко Лондон е люлка на демокрацията, а за Рада - на разврата..."

Иван Филипов изпраща писмото в 16:50 българско време на обявения адрес за контакт [email protected].

След по-малко от половин час „новината“ вече е публикувана.

Иван изпратил писмото от адрес с име KIRIZI PINIZI, което по никакъв начин не усъмнило редакцията. Проверил няколко пъти дали ще получи отговор с допълнителни въпроси. Не получил. Малко по-късно „новината“ е свалена. Днес обаче „новината“ от Лондон отново е на линия и дори е водеща за сайта под заглавие: „СЕНЗАЦИЯ В ПИК! Рада Дълбоката с нова тръпка в Лондон - Марти О“.

Точно това исках да покажа, но не вярвах да се стигне чак дотук“, споделя Иван Филипов. „Е, явно санитацията е на твърде ниско ниво и са готови да публикуват каквато и да е помия, стига да е за някой (временно), неудобен за тях.“

А снимките какви са? Едната е на приятел на Иван, направена на парти преди година. Другата е от мрежата:

Написах в гугъл black taxi london night и една от първите, които видях, е тази“.

Новината“ все още блести на кафявия сайт, а читателите му не са информирани, че са били излъгани. 

Ключови думи

Коментари

Развеселен

добро! Но това, което направи Слави беше още по-добро! ПИК стана на трътка

ГЕРБО

А защо да не е истина?! Той и Цвъцо отиде на Молитвената Закуска в САЩ с една бохча магарешки суджуци от Влашкия Регион, ама не са му разрешили да я сложи на кьорсофрата пред Обама. Така се влиза в Голямата Политика; ако не е Цвъцо, кой ще хвали Боко?

Sleid

Абе ти тъп ли си? Човекът си казва, че го е измислил само за теста.

i.strauss

Abe bokluk! Ti chul li si, che v USA ne puskat da se vnasya hrana? Konfiskuvat ya na mitnitsata (ne na Svilengradskata!).Eba ti I twpwnarite.

Хахахахха

Недялко Вагината - бързо да приставаш на Славуца че почна да ставаш за смях мастия такава!

Това доста звучи като оправдание! А на вас? По подобен напоителен начин Моника Станишева се обясняваше за Хохегер, а Прокопиев за някакви "изтекли" опорни точки. Аналогията е гадна!

Виж си минусите и се скрий някъде

Крачунов ама не от ПИК

Трифонов заяви, че ще кара Деня на влюбените с човека, който получи 20 рози ако се навие.Хайде излезе му късмета на Недялко.

Avatar

Аз бих поспорил кое е по-непочтено - да публикуваш непроверена информация или да публикуваш умишлено манипулирана такава - чрез вадене на реплики от контекст, спестяване, добавяне, извъртане и тълкуване - основни похвати на другата медийна групировка. И двете са един дол дренки, но докато ПИК-ливите таргетират по-ниските прослойки, които търсят сензации и скандали, прокопиево-доневите таргетират утайките от радикализирани комунисти, подлъгани, че са защитници на "автентичната десница', "демокрацията" и т.н. Самият факт, че тези малоумници заповтаряха като латерни пърдановата теза, че правото да избираш къде да се осигуряваш за пенсия било "национализация", говори за тоталната деградация и оскотялост на тази прослойка. Много жалим - в България свестни медии НЯМА, ако изключим някои независими сайтове като този на Евгени Петров.

таран

ПИК не беше ли сайта където изрИва като скопен,кираджийски катър,Стоянов?Защо избра там да си търкулнеш сълзите?

s.djam

Имам един сериозен въпрос към вас - защо тогава висите непрекъснато тук? Всеки има право да си избира медията, която да чете. Тази очевидно не е вашата, така твърдите. Какво правите тогава тук?

За какво спорят такива като тебе -- това няма никакво значение.

Голям парадокс, нискочелия агитира високочелите да станат тъпи като него.

Хахахахаха

Пак им го нафльоскаха на гербаво-пеевите уроди.

Сия

Поздравления за находчивостта и чувството за хумор на Иван Филипов. Колкото и положението да не е смешно, а тъжно и жалко

e.petrov

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Вяра

Това отвратително нещо, което се изсипа върху Р. Кънев и близките му е ужасяващо! Защо хората, които са по-близо до Р.К. не измислят нещо, което да се върне на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ като бумеранг. Подкрепям Р.К. и семейството му за намиране на сили да се съхранят!

защото

Щото нямат медии, купени с необезпечени кредити, или с парици на майка "тотомилионерка". Важно е да имаш достъп, чрез национални медии, кабиларки, сайтчета и повечето от печатните медии, да стигнеш и до най-тъпите глави и да им набиваш и сутрин и вечер лъжи и гнусотии, с което или да ти повярват, или да ги отвратиш...но резултатът един и същ - по малко хора до урните...

Франк Лойд Райт

Тук съзирам опит от страна на медията да чисти оакания образ на Рада Дълбоката, което в никакъв случай не ви прави чест. Защо не вземете да препечатате онази статия от преди няколко години, с автор Радан Кънев, в която той патетично хвалеше държавата Израел и това, че позволява на гражданите свободно да бъдат хомосексуалисти? И как някакъв негов дядо, ако не се лъжа, там взел че си паднал на дупето, щото си намерил съмишленик-тъпкач? А иначе латентният хомосексуализъм на Рамадан е отчетливо виден и се познава по властовия комплекс, тресящ го напоследък.

Avatar

ащо не вземете да препечатате онази статия от преди няколко години, с автор Радан Кънев, в която той патетично хвалеше държавата Израел и това, че позволява на гражданите свободно да бъдат хомосексуалисти? *** Защото няма "непреходнa стойност", с каквато са се сдобили всички оплювателски статии срещу ГЕРБ, които се препечатват през седмица по страниците на клубчето.

къде го чукаш, къде се пука

Абе тъпако на тебе хомосексуалистите какво ти пречат? Да ти имам само проблема!Я ходи да пишеш по клозетите. с неуважение, Диана

гого

Абе смотан селянин, ти откъде падаш? Лондончани да не са по-смотани от теб, че си избраха кмет гей и града си просперира...Ти сигурно си и против мин.председателя на Лихтенщайн, нищо че жителите им са най-богати? Какво те интересува личния живот, или ориентация, или ти просто си срещу различните? Теб сигурно те дразнят слепите, сакатите, болните - ами събери ги като Хитлер в един концлагер и прави сапун, дано забогатееш ненормалнико!

root

Това което прави Пик е доста наивно. Не вярвам някой да им се връзва. Дневник с техните полуистини са по отвратителни. Щото доста хора се подвеждат

LOL

Глупаците от ПИК махнаха новината хахахаха

Bender

Да ама гугъл помни... http://goo.gl/dk44iQ

Хомосексуален

Има още доста статии в блога на Раданчо от времето когато не е мислел да става сериозен политик. Там си личи че темата за хомосексуализма дълбоко го засяга. В което няма нищо лошо. Това не е престъпление. Не разбирам що не излезе и каже-Ок, хомосексуален съм. Бас държа че веднага ще стане безинтересен.

Avatar

Че сега за кого е интересен? Освен за себе си и шъпата подивели тролове, разчитащи на подаяния за ежедневното лизачество и величаене на това смешно човече?

Славуца

Недялко, ти си мой мой мой и само мой!

На мен ми е по интересно как се получава че една и съща лъжа се тиражира евновременно като по команда от 20-30 медии едновременно. Това означава че има единен център които ги ръководи. Друго обяснение нямам. Пример за такава лъжа е измислената фраза за "лошия човешки материал".

Avatar

Центърът се нарича "Лаборатория за управление на риска" и се ръководи от един лилаводжукест драгалевски 'убавец, любимец на милиони българи!

МНОГО пошло и елементарно!

Бездънно дъно за ПИКливите и тварите, работещи там. Каво ли виждат в огледалото или кафява яма образ няма?

Светлинка

Колкото повече плюят Радан, толкова повече той се издига, така беше и с Костов. Велики личности, добре че ги има в просташката България.Ако не са хората симпатизанти на ДСБ да светят като звезди на небосклона, отдавна Румен Петков да беше опикал своите приятели до шадравана.

С какво се издига, че нещо само се смалява. От говорител на РБ не стана лидер на РБ, а даже трябва да напусне управляващата Парл.група на РБ. Стои твърдо ОПОЗИЦИЯ в упралвяваща група!

Ако Радан беше гей, отдавна Азис и лорд Минчев щяха да са от ДСБ.

Те си имат свой живот и не се интересуват от политика! ТЪП трол на Костов!

Ако Радан беше гей, отдавна стоянчо щеше да е там.

Рада дълбоката

Присмял се хърбел на щърбел, и вие сте същата кафява медия !

mardafi

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Петър Иванов

Не ме интересува сексуалната ориентация на Радан.Единственото което ме интересува е защо точно в тази тежка международна обстановка която създаде Русия с цел разединяване на Е.С. Радан реши да създаде българска парламентарна криза? Радан много добре знае,че силиците му няма да стигнат за да вкара новия си проект в парламента,а може би целта му е да помогне да дойде на власт Миков,нова банка ли искате да фалират или да идва Москва да ни спасява? И още един въпрос,защо повярвахте и се радвахте на същите кафяви медии когато спратнаха Костинброд,а сега сте недоволни?

Avatar

Резонни въпроси, но не ги очаквайте от родните "журналисти"! Както не дочакахме питания за необезпечения кредит в КТБ на костовата секта!

Деян

Петре, очевидно ти си от сорта акълът му ражда, ако има кой да му обажда. Та по-зле от сега не може да стане. Нима не виждаш, че Борисов и Пеевски са дупе и гащи. А Доган им дърпа конците. Путин пък им се радва от Кремъл. За тази дивотия ли да си трае Радан?

Прави каквото трябва - да става каквото ще. Това чували ли сте го г-н Иванов?

кикоман

петър иванов, как така, щом на радан силиците са малко, успява да предизвика парламентарна криза? как? щото не е съгласен безусловно с условията на сикаджията? гербери, имахте мнозинство при първия си мандат, можете да имате и в този, гоце и доган ви искат. само оправдания и малоумни измислици от вас.

Парламентарна криза

Кога пък ме е предизвикал? Кога?

Avatar

Аххх, вий ма съкрушихти, напрау! Кога се е случила тая "парламентарна криза", че съм я опущил? Толкова да обичам кризите, особено парламентарните... Дорде се върна, да сте ми посочили източник, от който да изчета всичко за кризата, че да мога да си легна спокоен! Предварително много ви мерси!

Avatar

s.djam 2/9/2016, 2:32:19 PM -"Имам един сериозен въпрос към вас - защо тогава висите непрекъснато тук? Всеки има право да си избира медията, която да чете. Тази очевидно не е вашата, така твърдите. Какво правите тогава тук?"*** Сериозен въпрос, включващ глагол като "вися" ми звучи повече като заяждане, ама нейсе. Не "вися" само тук, чета и пиша в много сайтове, а вие, ако желаете да списвате сайт за "елита" от костовата секта, въведете входящ идентификационен прозорец и допускайте само "избрани" Ентелекти като ozzy, например. Интересно, защо не забележавам подобни призиви към други интензивни участници в дискусиите, а любезното ви внимание е насочено изцяло към моята скромна особа? Опасявам се, че светила като Дебелянчо и socialen ще се почувстват засегнати, а Кабакчиев може дори да посегне на себе си. Моля ви, отделете малко внимание и на тях, те ожидат да бъдат забелязани!

Sleid

Защото си най-очевадният трол, тъпако, и не изказваш мнения, а опорни точки.

ozzy

Тъпако, не ми пречиш, веселиш ме.

Светлана Джамджиева

Глаголът "вися" е много съотносителен към човек, който под един материал има шест коментара. Прилича на енергична и добре платена дейност. Не сте прав, не оказвам по-малко внимание на г-н Дебелян Пеевский и Социален, и с Кабакчиев си говорим. Истината е, че се радваме на редовните си читатели, познаваме ги по имена, имаме идея да ги поканим в редакцията... да се видим, да се опознаем. Ще дойдете ли?

До гербераста аватар

Абе гербераст нискочел, бивш фурашкаджио, ходи при гербераста Петров да си мерите челата.На герберастите им е удобно да опаковат другите в подобна групировка, да ама не.Герберастите като Стоян Стоянов нискочелия гербераст е от разносвачите на пикливите червени опорни точки и вдъхновен от тях като комунист громи нормалното и автенттично дясно защото негово нито е дясно, нито е антентично, а най обикноенно тъпо, долнопробно и милиционерско.

Avatar

На тебе кое ти е дЕсно? Църуля?

ozzy

"аватарчо" има по-така отношение към Радан и много му личи. Несподелен мерак, силни чувства, нещо му липсва, явно, явно нещо го яде.Нискочело, обясни се пък или-или, стига мъки. А между другото, кога ще си те приберат обратно в кочината ПИК тука нискочело отдавна си за смях, вредиш на Мутрата.

Шерлок

О.р.Стоян Стоянов,наистина обича много да пише из една дузина сайтове.Дългата служба в армията е прелюдията към графоманството му.Козируването е заменено с писането!От многото му маниаКАЛНИ "творби",които не вълнуват никого,се открояват много често абсолютно,битови простотии.Стоян Стоянов,много обича да пише настървено за сьомга,хайвер и...селянЕ.Копнежът му по сьомгата е по-силен от този при мечките гризли.Че,Стоянов е напуснал селото,обаче селото не го е напускало,можем да се убедим от споделянето му на един минал в стил Ал Бънди час за пазаруване,в който си признава,че си е селянин и нищо селяндурско не му е чуждо:..."Отивам с раницата, да си напазарувам за вечеря – не с колата за грандиозен пазар. В началото – олио по 22 крони – това е 1,72 лв.! Безумно евтино. Грабвам две бутилки. Мимоходом забелязвам, че е с някакъв нов знак, който не съм виждал – Ah Basic. Зачитам се – да не е някое нерафинирано, да ми мирише на слънчоглед. Не, не е, пък и е прекалено бистро и жълто, нерафинираното има зеленикав цвят (РАЗБИРАМ ГИ ТИЯ РАБОТИ, НАЛИ СЪМ СИ СЕЛЯНИН). Продължавам и бързам, искам да се прибера по-рано. Набелязал съм си какво ще купувам, търча между щандовете – магазинът е огромен. От чисто любопитство се спирам пред рибния щанд – отбелязвам, че сьомгата е скочила от 360 на 450 крони! Опулвам се! От 28,80 лв. на 36,00 лв.! Баси, тия явно са откачили, в „Лидъл“ си е все 360. Бягам нататък, не мислех да вземам риба. Грабвам едно пиле на грил – нормално – 100 крони – 8 лева. Млеката – причината да съм там. Сутринта ни свърши млякото за кафето. Тъкмо да си взема традиционното, в бутилка, виждам, че е станало от 18,90 на 21,90. А на цели два рафта има ново – със знак Ah Basic. С 5 крони по-евтино. Демек – с цели 40 ст. Грабвам една кутия – за кафе е, няма да правим крем карамел. Киселото също – базовото – 16, останалите – с 1-2 крони нагоре. Хуквам към касата и си мисля – да не е нахълтал Найденов(бившия зем.министър Мирослов Найденов) и тук и да е ревнал – БАСТА! Долу цените, обирджии! Нямаше го. Поне аз не го видях. Но мислейки си на път към къщи, разбрах, че акцията е ход за привличане на по-бедни клиенти."...Че... така за наш Стоян,сьомгата и "огрухания селяндурин"!

ozzy

"аватрчо", това спомняш ли си го чеде нискочело? Виждам те обратно в кочината ПИК май.

Avatar

Извън темата за пърданчовите уклони остава открит въпросът - защо клубчето реши да рекламира безплатно ПИК на страниците си?

Дъ ге

За да видят всички къде си рИвал,като каталясъл осел!Кажи защо писа на мазния Нидялку специално писъмце,за да се оплакваш!Защо в ПИК,Стоене?И защо не продължаваш да драскаш там,а си полазил тъдява,като гъгрица?

Срам и резил за ПИКльовците!

Поредният звучен шамар по гадната, мазна, слузеста и пъпчива физиономия на Републиканския лизач на делянпеевския задник - Недялко Недялков! То и без това делянпеевският лакей и лизач е потънал до гуша в клоаката на сарайските клозети, но не се усеща, нищожеството, че продължава да потъва! Да не говорим за главния му редактор Крачун, едно човекоподобно двукрако, което вместо глава, носи на раменете си продълговата, куха кратуна от БОСТАНа на агентите Сава и Буда! Тъп, прост, неграмотен и необразован, алчен мерзавец. Наскоро беше написал, че Бразилия е "страната на изгряващото слънце"! Можете ли да си представите по-голяма простотия и по-голяма простащина?! Да, но пък ако не беше толкова тъп, нагъл и неграмотен, нямаше да е главен редактор точно на тази ПИКлива агенцийка, чийто чорбаджия е внуче на комунистически терорист, изверг и убиец, но в същото време и гнусен предател, агент - провокатор, предал поета партизанин Атанас Манчев и много други.Абе, тези делянпеевски лизачи и лакеи нямат ли срам бе? Как тези жалки БОСТАНджийски ратаи и слуги, имат сурат да се показват пред хората? Нямат ли срам? Нямат ли страх от Бога? Нямат ли деца? И, ако имат, не се страхуват, че съучениците им ще им се подиграват заради тях? Червеи! Червеи са се ордили, цял живот да пълзяти такива ще се споминат! Във всеки случай, язък! ПИКливият Недялко и Крачун с продълговатата кратуна на раменете си, изтърваха поредния бонус от хотел "Берлин" и от сараите! Язък!

До "Срам и резил за ПИКльовците!" - Ти пикльовците ги остави, те са ясни, ами вземи кажи за тейкото на Пърданча, как тъй е станал шеф на пристанище Варна по времето на др. Тодър Живков и дЪл' тази бащина десница, стиснала здраво червеното знаме на родната левца не е станала причина наш Пърдан да оглави на два пъти комунистическия МБЧК?

Дъ ге

Туй нЯщо в пик ли го прочети?Мож" ли ни пущиш нЕкой линк,та да го скибаме и ний?

коко

Леле, това ли е новата опорна точка на ПИКльовците? Да не би да се отказаха от гей-скандалите и да се прехвърлиха на новините (ала Плевнелиев), че бащата на Радан е бил соло-ташак на бай Тошо? Смях в залата! Въобще не трябва да им се обръща внимание, те са като изтървани луди прасета, умора нямат, а главното им прасенце тате с кърваво писмо го защити...

Наминаващ

Дядото на Радан Кънев - инж.Боян Кънев е построил през 30-те години на 20 век пристанището на Варна, както и корабостроителните заводи във Варна и Русе. При социализЪма, разбира се е пратен за заслугите си към България в Белене и разбира се не е бил шеф на пристанището. За ПИКливците спирка няма.

Хохохохо

На тоя тъпия ПИКлив сайт само прости герберасти и путлерасти се кефят смятай докъде е изпаднала тази клоака със смрад на отлежали фасове и гранясала свинска мас.

Според мен дори не чакат някой нещо да им изпрати. Имат скрипт, на който задават само име, пол и ключови думи (гей, ШОК, Торнадо, Ураган, Извънредно, Ексклузивно са по подразбиране), а той на случаен принцип, автоматично генерира кафяви новини.

Оскар Уайлд

Кажи си Радане!

пън

какво да си каже? и аз бих казал - бок, кажи си за амфетите и фалшивите цигари.. кое от двете е по-притеснително бе, каун?

Николов

Голям бъзик с " ПИК".

Колкото си по-прозд, толкова повече се радваш на такива простотии.И остават беден ,за разлика от платените ПИКльовци!

Дянков : Схема Разликата в нивото на демокрация между държави с лустрация и без, Източна Европа. Или защо българската демокрация куца. ttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207082168464927&set=a.10205244028352573.1073741833.1002466090&type=3&theater

хахаха

Хахахаха, това ме изкефи. Окончателно се убедих, че има по-глупави и по-умни нации. Очевидно българите са от най-малоумните.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.