Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Този път вярвам, че премиерът Борисов няма участие във вчерашния позор във ВСС. 

Наблюдаваме съгласувана мафиотска акция, включваща преврата във ВСС, грозните атаки срещу Москов и Румяна Бъчварова. Тези акции, макар и частично подкрепени от фактори в ГЕРБ, не са в интерес на Борисов. Те удрят остатъчната му, оскъдна дясна и реформаторска легитимация. 

Просто тези, на които се наведе през декември, вече искат цялата власт, не порции. Той иска да е добре с всички (което е невъзможно, няма как да вкара мен и Пеевски в една управленска конфигурация...). Пеевски, Цацаров и все по-често Цветанов не искат това. 

Мафията си иска държавата...

Сега е време Борисов да поиска парламентарна комисия, която да разследва тази "провокация" от край до край. И да провери лоялността на Цветанов през реакцията на ПГ на ГЕРБ.

Коментарът е от фейсбук профила на Радан Кънев. 

Коментари

дебелян пеевский

Полезният идиот Кънев ме разплаква колко дни поред вече... Да, Бойко е доброто ченге, Цвъки е лошото. Верваме.

Агентурник, знаеш сценария нали, но и ние го знаем.Теб лично ще те разплачат твоите другари, нали виждаш, взеха да шибат дъщерите на своите си другари.

Развеселен

враждата между Борисов и Цветанов е много стара опорна точка на Мая Манолова. Жалко, че Радан участва в тази игра.

Радев

Боже, какъв наивник си Раданчо...

Avatar

Ура, дрОгари и дрОгарки! Вождът посочи врага! Отново ставаме свидетели на откровен идиотизъм от новия главатар на драгалевската секта! Значи не е важно какви са фактите, какво се е случило и как то нарушава или не нарушава определени закони, ВАЖНО Е В КАКВО ВЕРВА ПЪРДАН! Ако не беше повЕрвал, не дай си Боже - щяхме да сме в точно обратната ситуация - Кънев би поискал Цветанов да разследва Борисов и да заръча Министерски съвет да засвидетелства лоялност на Цветанов. Мъка сектантска, мъка лаборантска... Кой наказа "умните и красивите" с такъз откровен дебилин?

Главатар

Червен педераст с аватар.

Аватарка мажоретарка

Цецо или Боко, туй разяжда дребната ти душица страхлива.

Прав е

Отдавна е ясно, че Цветанов играе своя игра в ГЕРБ. Типично за милиционер.

Б.Б. трябва да направи връзка с това КОЙ внедри Цв.Цв. около него.

tibia

.........Те удрят остатъчната му, оскъдна дясна и реформаторска легитимация.......Толкова ли е трудно да бъдеш мъж и политик едновременно? Кънев, Иванов, Панов и Костов така се издъниха, че ще гледаме и чуваме само хленчене, истерии, тропане с крака, фръцкане и женски интриги. И това ще ни се представя като нов десен проект. Време е под всяка улична табелка да е записано, че нищо не започва от днес и припомняне за новия бардак със старите курви. Сега разбирам защо Борисов толкова дълго търпя Кънев. Жал му е било. То е като да удариш човек с увреждане!

Avatar

Не дълбай с длетото тънко тяхното сърДце...

Мхм

Лайнари са и Цветанов и Борисов.

Хъм

Лайнари са и много други!

От доста време си личеше, че Цветанов иска да вземе мястото на Борисов. Това се засили, след като му се размина затвора, за който Цацата изигра голяма роля. Сега Цецо е на къса каишка от Дебелия и ДПС и каквото му наредят това прави.Русия не вярва вече на Борисов и ще се опита да го свали. На ход са герберите да покажат на коя страна са.

Емил Костов

Радане, колкото ти и аватарът ти Христо правите излишни движения пред медиите, толкова повече ще губите сила! Знаете го от перверзния секс, който е в душите ви. Знаете го и от съдбата на Серж и компания.

ozzy

На ГЕРБаджийските празни тикви свят им се завива, колчем се присетят за Радан, камо ли да каже нещо. "Тревога" червени боклучета, пълна мобилизация смешници!

Развеселен

хахаах, костоветата напомняте кутевистчетата по форумите малко преди Бойко да приключи с БСП веднъж и завинаги.

Някой да се страхува от Радан? ozzy, ти надрусан ли си?

Има един генерал при вас, който винаги в подходящия се включва. Той лоялен ли е?

Александър Алексиев

Партията начело с милиционерите е най гротесктното нещо в новата история на България.Срам!

..в подходящия момент

хаха

Борисов и Цветанов играят доброто и лошото ченге от поне 15 години. Как може да се връзвате на изпълненията им. Всичко се прави от Борисов, като идеята е да видят докъде ще стигнат.

:)

Римейк на одата на комунистите от март-април 2013.

Миро

по принцип сценария е 1 към 1 с пролетта на 2013. Само че ролята на Миро мършата и Емо ротманса, сега я играе Цецо.

Б Б не е нито десен, нито реформатор - затова, като няма изобщо такава легитимация, то не би могъл да има и остатъчна такава. Грешка е да се съхранява това лице, което е слуга на други. Грешка е да се защитава след всичките отвратителни действия, дори само тези от последната седмица. Провокация, атентат и т. Н. са тези, които не са верни, а обслужващи интересите на Б Б. Странно и жалко е, че се изказаха от хора като Радан и Хр. Иванов. Може би това са някакви политически маньоври, но не са истина.

Детектор за идиоти

Веднага те излових! Кой остава или си тръгва в/от политиката и управлението, решава народът, а не Радан, Гроздан или Местан. Съхранявайте си вашите "лидери" - във формалин най-добре, понеже няма шансове в този им живот да се доберат до власт. Евентуално след няколко века могат да ги съживят и да се пробват пак.

договорът е следния:

оставят Бацето да си царува, може би му дават някой лев да купи къща на тая или оня фльорца, но Бацето им дава повечето поръчки . Справка Тунела при Кресненското дефиле, лотовете на магистрала Хемус. Нас ни забиват в едни спорове от сорта двигателите на МИГ-овете, ваксините на дофтор Москов, винетките на Лилито или цената на горивата. Основната кражба , в замяна на което Бацето царува, са държавните поръчки . Простичко, по ленински си върви ....

socialen

Разбира се, че Борисов е в основата на целия цирк. Борисов винаги е ни лук ял, ни лук мирисал.

A Radan e lev ,ta desen

tibia

И кое точно му е десното на Радан? Уж дела, дела, а само приказки! Значи той едва се вижда от трибуната, обаче вика "мафия" на всеки. Ами като си толкова як сбий се с тая мафия! До Нова година Местан беше мафиот от първия ред, а сега е опозиционно приятелче по съдба! Такива завои за десен политик са забранени. Има достатъчно леви и либерали за подобни пируети, салта, премятания или так каквото ви дойде на ума за мижитурки в политиката!......П.П. Битката с мафията обикновено се проваля, защото тия, които я водят много бързо започват да приличат на мафиоти и даже стават такива, така че може разиграването на циркове, театрални постановки и малки хумористични етюди да е по-полезно и успешно. Битката с мафията не е като битката с чумата и холерата, а много прилича на "дядо вади ряпа"......

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.