Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Европейските страни-членки не са единодушни какво да правят със санкциите срещу Русия, чийто срок на действие изтича в края на януари, каза днес висш представител на ЕС.

Външните министри на държавите от съюза няма да вземат решение по въпроса в понеделник, когато се събират на редовно заседание на Съвета по външни работи в понеделник в Брюксел.

„Не виждаме големи различия между държавите-членки по същество, но за целта на санкциите“, каза източникът.

Консултациите между постоянните представители на страните-членки в Брюксел продължават и вероятно решение за бъдещето на санкциите ще вземе някой от следващите съвети на министрите, след постигане на съгласие на ниво посланици.

Като условие за преразглеждане на ограничителните мерки ЕС поставя изпълнението на мирните споразумения сключени през февруари в Минск между Украйна, Русия и етническите руски сепаратисти в Донбас с посредничеството на Германия и Франция. Срокът за това изтича в края на тази година.

Ключови думи

Коментари

ПЪН

ЕДИНСТВЕНО ПОЛЕЗНО Е:БИЙ РАШИСТИТЕ ПО ЧУТУРАТА

Сарко, Оланд и Берлускони нема как да ги "биеш по чутурите", ако и да си много як.

Развеселен

браво на Италия :)

Чичо Сам вече се е оправил

Члены Европейского союза достигли согласия в вопросе продления экономических санкций в отношении России на полгода. Об этом сообщает "Радио Польша" со ссылкой на источник дипкругах Брюсселя. При этом до сих пор неизвестно, когда и как будет утверждено окончательное решение. Все указывает на то, что это произойдет на саммите ЕС, запланированном на 17-18 декабря.

До "ПЪН"...,

Наистина си ПЪН. При това-прогнил.Добре,че си го осъзнал,но е грешка да го афишираш....

А ТАКА...,

Умните започнаха да съзират истината.Верния път в тази сложна обстановка е Русия.Който не го е разбрал,значи много не му достига....

ass

Рисковый макроэкономический сценарий ЦБ пришол-стоимость нефти $35 за баррель

ass

Меры против Турции будут влиять на инфляцию в РФ в течение 2016г. - ЦБ

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.