Актьорът Чарли Шийн днес ще направи откровено признание, след като публикации в САЩ съобщават, че той е носител на вируса на СПИН, съобщи в. "Телеграф".

50-годишният Шийн, който участва във филми като "Взвод" и "Уолстрийт" и комедийни сериали като "Двама мъже и половина", ще направи разкрития за личния си живот в шоуто "Днес" на тв канала NBC, което ще бъде излъчено в 19 часа източно американско време - 2 часа през тази нощ българско.

NBC не дава повече подробности, но междувременно сайтът за жълти новини RadarOnline и братското му сп. National Enquirer публикуваха статии, в които твърдят, че актьорът е ХИВ-позитивен. Досега Шийн не е коментирал това.

През последните години кариерата на Шийн се сгромоляса основно заради прекомерна употреба на кокаин. Той призна, че редовно е ползвал услугите на проститутки, като е похарчил над $50 000 като клиент на холивудската "Мадам" Хайди Флайс.

Според National Enquirer бившата съпруга на Шийн Брук Мюлър се притеснява, че той ѝ е предал вируса. Изданиетоо твърди, че сексуални партньорки на Шийн вече са завели дела срещу него.

RadarOnline пише: След изтощително 18-месечно разследване Enquirer разкрива, че 50-годишният актьор-сексманиак, който има дълга история на връзки с порнозвезди, стриптизьорки и "групита" от двата пола, сега отчаяно се опитва да намери пари -а медицинските си разходи, които възлизат на милиони.

Шийн, който е син на актьора Мартин Шийн, загуби скъпоплатената си рола в "Двама мъже и половина", след като шоуто за кратко беше спряно, понеже той трябваше да влезе в клиника за алкохолна и наркотична рехабилитация.

После Чарли Шийн остана извън общественото полезрение, след като в края продуцентите спряха финансирането на новото му шоу Anger Management, а годеницата му - порнозвездата Брет Роси, развали продължилия 8-месечен годеж с него.