Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Цялото ръководство на МВР се събра посред нощ на Раковска, за да се справи с "казуса Сидеров", дори движението беше спряно. Защото  и в следизборната нощ самозабравилият се депутат реши да вилнее отново в НАТФИЗ. И вече няма никакво значение каква е поредната му легенда.  Човек с неадекватно поведение безчинства във висше учебно заведение, което има автономия - по закон.  Размахва като оръжие депутатската си карта и се държи като терорист. Всъщност - като обикновен пиян и дрогиран хулиган. 

Десетки полицаи стоят. Да, просто стоят. Началниците им се опитват да го надвикат.

Какво трябваше да се случи, г-жо Бъчварова, за да изведат вашите подчинени Сидеров от учебното заведение (както го направиха, когато вие се появихте)? Трябваше студентите вкупом да набият Волен и компания ли? Между другото, обидно е, че не го направиха. 

 Тъпо е, че колегите им, които се събраха на "Раковска" бяха твърде кротки и възпитни, за да изхвърлят натрапника... А пък и полицаите ви го пазеха. 

Допускам, че ги е страх от депутатския му имунитет. Допускам, че си представят разправиите, които ги чакат, ако просто го изнесат от НАТФИЗ. Но, повярвяйте ми, и те са хора - видяхме как го изнесоха след заповедта ви - с видимо удовлетворение. И, слава богу,  се намери един човек, който изпълни съкровеното желание на стотината души на ул. "Раковска" .  Но ударът, който получи Сидеров, е по ваша вина - ако полицаите ви го бяха изнесли по-рано, можеше и да му се размине. 

Сега от вас зависи как ще се развие казусът "Сидеров" - ще му вземете ли алкохолна проба, проба за дрога? (И е хубаво да огласите резултатите.) Може и психиатрична експертиза... Зависи и от вече реформиращата се съдебна власт. Защото след многогодишната поредица скандали, които някакси му се разминават, в главите на нормалните хора се заражда една простичка идея - дали всички власти не си плащат "златния пръст" на Сидеров с осигуряването на неговата безнаказаност?  

П.П. А, има и още нещо много обидно - цели 3 процента за гласували за това нещо...

 

Ключови думи

Коментари

тука е така

Браво Г-жо Джамджиева за статията,то вече не се издържа,да гледаме как един човек който се има за господ и едни други които са още по-овластени от него като министър си позволяват да оставят нещата така да ги решава тълпата хора,нз Бъчварова знае ли до къде може да се стигне,ако този човек не го възпрат,и няма да е виновна тълпата от хора тогава,ще са виновни институциите че не са го прибрали този човек!Тази същата държава която така се е оттеглила от живота на хората че едвам изнемогват хората от беднотия,асболютна беднотия и гледаме един партизанин който получава пари на всичкото отгоре за своето държане от гласовете на едни още по-захлупени хора,но не може да са виновни хората които гласуват за него,когато се държи така,а НИЩО правенето на институциите!

Толкова студенти как не можаха да му спретнат един здрав търкал на този мизерник?! Представям, си ако такова нещо се беше случило в някой от гръцките университети - този боклук днес щяха да го носят с краката напред!

расия

Надрусаният русофил май подмокри гащи като видя колко го "обичат" хората. Но все пак има 3 процента (най-вероятно руски снахи и такива женени за рускини), които продължават да гласуват за този психично болен човек въпреки всичко.

боко и руми

Трестъпление е извършил Сидеров ,като е влязъл в държавния НАТФИЗ с тв екип,той е журналист ,по закон и конституция всички държавни органи трябва да съдействат на нар. Представител за достъп до държавна сграда .Този пиян псевдо актьор Мутавчиев и превъзбудените т.нар студенти да нямат нотар акт за ВИТИЗ,Този олигофрен който се изживява на робърт де ниро щял да иска имунитета от главния прокурор ,този мутавчиев да не би да председател на Върховния съд .Тези студенти въобще не бяха пияни и дрогирани..........

Крайно време за какво? Ами те го пазят. И не знам докога ще го пазят и на каква цена -- например, готови ли са да гръмнат някой студент, за да опазят националното богатство Волен Сидеров?

DogWoman

Г-жо Джамджиева, мнозина като вас са си помислили или казали същото, и то е логично и нормално, НО противоречи на Конституцията, която наистина пази Сидеров! Без разрешението на НС или поне на Цецка Цачева (понеже НС не заседава) никой няма право да докосва това творение на природата с пръст. Ето това трябва да се промени, защото инак ввсички са безсилни.

s.djam

Факт, така е.

А някой добър юрист (не Т.Батков или Марковски)може ли да разясни каква е разликата в имунитета сега и преди 10 -на години, когато арестуваха депутата Кошлуков в дискотека във Велинград?

тука е така

Ако ще си говорим какво е по конституция,по конституция всички трябва да сме равни,за всички трябва да има здравеопазване,по конституция пише много неща които остават за дребния човек само на един лист хартия,а нашата конституция отдавна стана просто един лист хартия без съдържание и смисъл,без роля без никакво участие в живота на хората,освен в този на Недоволен,и само да завърша,ако си чела малко повече история и фактология щеше да знаеш че времената на разделение и катаклизми,морал няма,а хора като тези докараха и вече достатъчно дълбоко настаниха в нашата държава това чувство,така че хайде да не прикриваме зад правата на един самозабравил се хайдитун,който на всичкото отгоре политически е народоотстъпник-а това конституцията НЕ може да го освободи от решетки!!!

Огледало

Какавито избирателите, такива и го.ната с имунитет. И няма за какво да се сърдим на влостоимащите. Такива си ги е избрал суверенът. Честито на негласуващите.

Деян

Абе, ние си чешем езиците, а Волен постига желанията си. Ето, Антон Хекимян вместо да говори за изборите, половин час ни занимава със Сидеров. То бива професионална безпомощност, но в случая Хекимян мина всякакви разумни граници. Ако не го изхвърлят от БТВ заради гафа, който сътвори, измествайки събитието на деня с поредния скандал на този психопат, то не зная какво да си мисля за критериите, по които се избират водещите.

Ами репортерчето снощи -- как припкаше подир него като болонка на сиджимка: господин Сидеров, господин Сидеров, удариха ли Ви, господин Сидеров, одраскаха ли Ви, господин Сидеров.

Всъшност Хекимян натрупа много гафове, за всеки един от които трябва да го изгонят от телевизия с претенциите на БТВ. Интервютата с Бежди Рашидов и Бойко Борисов да най-крещящи. А като цяло той се стреми да копира Бареков, което е пагубно за която и да е телевизия.

Гаргамел

Трябва да кажем "Крайно време беше" не на действията на Бъчварова и полиците, а на човека, който "озапти" развилнелия се гном...

труд

Светле, не го очаквах от теб, честно... Ееше време, когато вървеше "срещу течението" когато отстояваше непопулярни, но честни позиции. Такива "позиции", лесно защитими, вървящи "по течението" на общ. мнение няма как да ги пише шефа на сайта. Нали трябваше "да стърчеш", Светле :) Такава статия е за перото на Бедров, Глишев и другите "дихатели" /нали си спомняш, че така ги наричахме/ Но от теб? Смешно е, наистина. Влизам тук, имам все пак сантимент към писанията, потресен съм когато 4 от 5-те пресни теми са за психото Сидеров :) Светле, Светле, къде отиде перото ти? Цялото отиде в свирката, Светле! Защо? Не мога да повярвам наистина.

от Армеец

пиша от джиесема, защо не ни отразявате, армеец стана аушвиц. Докога сидеров

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.