Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

Импала

Атанас Чобанов не е журналист, а съдържател на пощенска кутия, които избирателно публикува определена част от пратките, но стаява друга част. Примерно тази, която засяга далаверине на Костов с Цветан Василев. С всичко останало в статията съм съгласна. Прокуратурата действа по-същия начин - избирателно и поръчково.

Нора

Ами като Атанас Чобанов "стаява" някои данни било срещу Костов, било срещу Цветан Василев - къде са другите РАЗСЛЕДВАЩИ журналисти, да ги публикуват те?! Няма никакъв начин Чобанов да е единствен, който е получил данни за злоупотреби! Няма начин! Или Чобанов не е получил такива данни или И ДРУГИТЕ дето също получават данни за злоупотреба СЪЩО СА ГИ ЗАТАИЛИ!Защо ли го правят! Да Костов и Цветан Василев са официално набедени за цялото зло случило се на България?! Нама никаква логика, още по-вече, че никак не е страшно да се плюе срещу Костов и Цветанов - напротив, похвално е и носи на журналята определено издигане в кариерното развитие, подкрепено с по 10тина хиляди лева, месечна заплата?!

Авнилопата пак се появи в последните дни. И продължава да ломоти глупости.

БАБА ВУНА

Oт подобни деиствия на отговорни (другари) се срамувам ТОВА ЛИ СА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ - СМЕШНИЦИ

анонимник

На това му викам аз РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТИКА!На това, и на ивършеното от сайта "Биволъ". Беновска-а-а-а-а!Куле-е-езич!Дийкофф! Къде сте,бе ? Що не викнете Цацаров да си поговорите-каква власт,каква Пркуратура.Спете щастливи българи, яжте си гнилите ябълки и чакайте дядо Иван (не Бедров)да ви (ни) оправи.

Мунчо

Къде е Цацаров да отговори на тези въпроси?Но и името му говори за него, ЦАЦА-ров,дребна риба с високо положение!Кукла на конци!

Деян

Тези магистрати са се навързали като свински черва и правят и невъзможното, за да обслужват всеки, който си плати за това. Такава търговия в правосъдната система няма и в държавите с най-корумпирано правосъдие. А иначе Цацаров гръмогласно громи престъпността. А дали зад тази шумотевица не се крие кротко прибиране на парсата под масата?

тука е така

Не трябва да забравяме че Цацаров беше избор на ГЕРБ,не на някой друг!!!!

здрасти БИВОЛ.а какво става с така нареченият народен любимец-серГЕЙ станишев.същото упражнение ли се прилага.разтягат времето и хоп невинен-давност.много удобно....Не мислиш ли...

Пичкоманда

Хора, вижте как цялата държава се задейства (министерства се създават, дето вършат нищо, прокуратурата блее 10 години [колко правителства имахме за тея 10 години бтв - всички на сиеста]), а той е прибрал не повече от 30 хил. евро. Значи ако откраднем един милион, ще ни направят господари на републиката!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.