Дали за „Атака“ стана 12 без 5? Защото Инженерите вече са готови със следващия продукт, на който му е дошло времето.

Запитах се какво стои зад внесеното от националистите проекторешение да се отменят регламентираните през 1979 г. две смени на времето годишно... Тик-так... Ку-ку. Сетихте се за старите часовници с кукувица, нали?

Държавата тъне в такова добруване, ред, законност и справедливост, че това ни е гайлето...

Интересна е и мотивацията точно на тази партия, че „човешкият организъм е сложна система...“ Да бе, като гледам как гласуваме, сложна... колко да е сложна? И че промяната „често води до обърквания“.

Ми, то за част от народа и боравенето с кафеавтомат и ескалатор води до обърквания. Доказателство? Пак - гласуването. Като гледам проучванията за образоваността на младите, още дълго време ще има такъв благодатен електорат. Че и по-благодатен. 

Случайно или не, повечето медии, които съобщиха за предложението, веднага се сетиха, че и Пусия... пардон – Русия направи същото през 2011 г. Дето се вика – даже закъсняваме. 

Следващата стъпка е цялата планета да мине в един часови пояс, за да не се объркваме колко е на Варадеро в момента... А колко ще бъде общоприетият общогалактически час? Колкото на Путин му е удобно. И ако има часовник „Слава“, който изостава, „Атака“ винаги може да внесе закон, с който и ние да изоставаме точно с толкова. 

Съвсем се изгубих във времето... Основно хора, които маат кючеци на ромски шедьоври като „6 без 10“, гласуват за хора, които мечтаят да направят авторите на същото това произведение на сапун. А най-мамените, пускани по бобслея и страхувани, са тези, за които няма особено значение дали точно в 7.10 или 8.10 си отварят първата бира. 

Спорът дали е добре да се сменя времето, е като оня с кокошката и яйцето. Толкова е завързан, че чак ми е тъп и безмислен... Но се чудя дали не се търси истерично трупане на точки заради стария лаф, че дупе знае и 2, и 200, но най-трудно се пада от 200 на 2. А за някои май точно това предстои – без значение в колко часа точно.