Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Административно наказателно производство по Закона за опазване на околната среда е започнато заради запрашаването на въздуха в Гълъбово от Брикел, съобщиха от Регионалната инспекция по околната среда и водите в Стара Загора пред БТВ.

При вчерашната проверка е установено, че дружеството изпълнява предписанията за оросяване на черното езеро, за да бъде предотвратено повторно запрашаване.

Установено е също така и неизпълнение на условията в комплексното разрешително за експлоатация на депото на ТЕЦ „Брикел“.

Започнато е административно - наказателно производство.

За подобни нарушения Закона за опазване на околната среда предвижда санкция в размер от 10 до 100 хил. лв.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.