Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Добър е новият рекламен слоган на ГЕРБ: „България няма време за губене“. Особено за тази част от България, която е в ГЕРБ – грам време няма!

Да видим фактите. Депутати, носителите на някогашния „нов морал в политиката“, се разбягват като пилци във всяка посока, от която замирише не келепир. Свръхморално и доста бързо. Расови играчи, чиято значимост може да сравним примерно с „Ротманс“ при цигарите, вече играят в чужди мачове. Тежката артилерия като Цв. Цв. и И. Ф. не е обект на интерес само от спецслужбите на ДР Конго. Не се знае колко още тефтероносители като видимо безпомощния Филип Златанов „цъкат“ някъде със закъснител. Него го съдят от днес, между другото...
Медийният монопол, където навремето дори инициалите на Б.Б. се изписваха със златни букви, за една нощ започна да го пише с кафяви. И да го залива със същия цвят субстанции...
Верни другари, които носеха букети в Банкя в стойка „Г“, сега крякат за „Чисти ръце“ - явно са се оцапали с тичинков прашец. 
Вярно, че протестите предишната зима малко изненадващо свириха края на мача за Борисов в 70-ата мин. Обаче никой не му върна топката вече кажи-речи цяла година, че и очакваната свирепа зима не се състоя, та да обезглави управляващия овцекоз. Да бе – учеха ни при социализма, че такова животно има голямо бъдеще, помните ли? Не казаха, че ще го живеем това животно реално...
Е, как да има време?! Няма, я.

Ключови думи

Коментари

Браво,доста добре написано и реално!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.