Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

С колко кошници тръгва човек за едно яйце?  Логиката говори - с една максимум. Оптимистът си казва: "ами ако ми падне още едно?" и за всеки случай взима две кошници. Само политиците са в състояние да натоварят една каруца, пардон, една листа с 15-16-17 и повече кандидати за евродепутати. И колкото и да си задаваш въпроса защо са ви толкова кандидати, като максимумът депутати, който можете да спечелите, е 2 (два) броя?

Вярно, че тези ми размисли са породени от новопредставената листа на АБВ, но те важат и за останалите партии.  Ако попиташ лидера на която и да е, той ще ти говори за богатството от кадри, или, както се говореше по времето на ГЕРБ, за "дължината на резервната скамейка"... Ако попиташ 14-ти в която и да е листа - защо ти е това, ще чуеш, че е горд да е кандидат на партията си... Е, после ще промърмори, че оставало и в сиви-то..."бил кандидат за евродепутат"....

Ако попиташ Румен Петков, той ще те погледне, сякаш си пълен олигофрен, неразбиращ от партийна конструкция... Е как защо?! Калфин - министър-председател, ген. Михов - военен министър, Росица Янакиева - на регионалното развитие... и така, някъде  15-тият ще си остане обикновен депутат.

 А ако се съберат всички листи на всички партии за последните 20 години, не ми се мисли за бройката. Така че в българската политика въпросът с кошниците е решен. Остава въпросът с яйцата...

Ключови думи

Коментари

Index

Е, това е по-скоро анонс "Тези хора са наши, ние разчитаме на тях и им имаме доверие".

s.djam

В смисъл, нещо като кучешко препикаване на територия? :-)

:)))) Много рано се изложиха! Доста по-рано от очакваното. Дано само избирателите да разберат това "послание".

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.