Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Въобще няма да напомням как цялата страна скочи срещу bTV навремето, защото неглижира едни екопротести на Орлов мост.  И как bTV изведнъж си взе поука, макар и след като изгуби някои от ценните си лица...

Днес обаче – като никога - се отказах да чета сутрешната преса. Защо да го правя? За да видя: „9-годишна прави секс с петокласник“ или ансамбъл „Сливен“ как играе хора на първа страница!? Тъжно е, но веднага се сетих за едно хоро, когато изгоряха като факли половин взвод войничета...

Това, което не видях на първите страници, е един протест, преградил предишния ден София. Протест уж за нещо дребно, но не съвсем, поне ако съдим по телевизиите с многобройните им включвания, по интернет интереса и по емоциите на приятелите ми.

Но утре ще опитам пак да ги прочета... Може пък да са ми решили задачката.

А тя е проста: „Вестник“ идва от вест. Ако си измислим дума „невестник“, дали тя ще идва от липсата на вест, или от това, че цялата преса е пристанала на един юначен жених? Демек, е откъм страната на булката... 

Ключови думи

Коментари

Принципно си прав, но все пак повечето от споменатите (не)вестници в 18 ч. вече трябва да са на път към печатницата. Утре ще се разбере.

s.milanov

Не сме се разбрали. За справка: "Труд" - стр. 7 + коментар., "Преса" - стр. 12. "24 часа" - стр. 8, "Телеграф" (дори) - стр. 14... Точно обратното е - първа страница тръгва последна по график. Май излиза, че е имало достатъчно време? А моята мисъл беше съвсем друга - че случката не е достатъчно значима, за да е на първа.

Радев

Не виждам какво толкова се оплаквахте, след като въпросния протест бе отразен доста напоително от телевизиите - даже БТВ се престараха с поне 5-6 преки включвания, като че ли бяха излезли не хиляда, а поне сто хиляди човека на улицата. А колегата отдолу е прав - графика на вестниците приключва доста преди 19 ч.

Луд гидия

От толкоз много "невести", медийната среда заприличва все повече на невестарник (остар.,диал. - публичен дом)

s.milanov

Радвам се, че ни четете внимателно. Но в материала пише точно обратното - че телевизиите този път са се справили. За вестниците ставаше въпрос...

Иван Димов, "Труд"

В "Труд" точно под главата сме написали за протеста в защита на Карадере. Не е професионално да поставяте всички под един знаменател. А и Старият бряст е важен, както и останалите ни новини на първа страница.

Clubz.bg

Уважаеми г-н Димов, убедени сме, че от наблюдателния ви поглед не е убягнала аленочервената елипса, с която върху снимката в този материал сме оградили изчерпателната информация на в. "Труд", отразяваща протеста в София. В случай, че сте я пропуснали, ви молим да й обърнете внимание. Благодарим ви, че сте наш читател!

dr.petroff

A липсата на журналисти,които да задават точни въпроси,докато не получат отговори.Или липсата на аналитично мислене у журналистите(разбира се когато не е платено да я няма)Тези липси как да ги наречем? По името на (не)собственика Пеевчета или на "течението в жуналистиката" - баречета,патрашки.А може и по името на вестника/невестник трудоваците,часовиците.Както и да ги кръстим М-Н-О-Г-О са.Протестна мрежа се опитаха да изготвят някакъв списък,но това беше много съкратен вариант. А за хората си прав.Жан Виденов дръсна едно хорце в Копривщица след като му докладваха за изгорелите войничета. САтанишчетата си спретнаха едно журче в Боровец,след като тяхното правителство прати едни барети на заколение.А това с баретите,ме кара да си спомня една брилянтна операция в "Белите брези"през'94.Ех спомени,спомени.

Иван Димов, "Труд"

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.