"Изкуствен интелект", "сглобка", "времеубежище" - това са думите на 2023 г. за България. Това бе обявено днес от проучването на "Как се пише". Надеждата е, че поне едното е име на книга и не всички са свързани с политическата кал.

Проблемът обаче е с естествения интелект. Не лъха много надежда от поредната - видимо добре дирижирана и катализирана истерия с "Аз съм българче". Сега пък що било със синьо-жълта блузка... Нищо, че художникът е творил през 2002 и 2006 г. Вие как мислите - дали някой налива пари и пиар в "патриотарството" у нас, правейки си пъклени планове за бъдещето, или толкова си могат?

Двама депутати от ПП-ДБ (по-скоро и двамата от ДБ - Ивайло Мирчев и Надежда Йорданова), обявиха, че обмислят безпрецедентен законопроект против руските имоти у нас - особено такива на лица, санкционирани от целия бял свят. Да видим тогава какво ли още ще измислят кремълските тролове, ако продължаваме да ги ядосваме.

В обширно тв интервю Георги Градев - самият той кандидат за БФС, обвини Бербатов в некомпетентност и разкри, че очаква Красен Краев да е "сламеният" кандидат на Борислав Михайлов.