"Чухте ли за терористичната инвазия на "хумус"? Този странен въпрос зададе пред симпатизанти в Айова бившият американски президент Доналд Тръмп. После повтори думата "хумус" няколко пъти преди да открие правилното ударение в името на терористичната организация "Хамас"

Падна блокадата на АМ "Тракия". Решението идва след 14 дни на недоволство и нова среща между протестиращите и синдикатите.

В Германия има твърде много чужденци. Това обяви бившият американски държавен секретар Хенри Кисинджър, след като забелязал "празнуването по улиците на Берлин след атаките на "Хамас" срещу Израел.

В парламента дебатираха първия вот на недоверие към правителството. Управляващите заявиха, че някои партии от тези, които са внесли вота, "съжаляват, че са в ЕС". От опозицията отвърнаха, че властимащите "убиват българската енергетика".

Георги Господинов не може да стъпи и на малкия пръст на експертите от Клуб "100 читатели, община Триадица". Камо ли "бездарникът Уилям Голдинг". Ако не вярвате, питайте Клуб "100 читатели, община Триадица".